
MasterChef σπόιλερ: Ποια ομάδα χάνει τη δοκιμασία και ποιος θα αποχωρήσει;
MasterChef σπόιλερ: Σήμερα Τρίτη 12 Μαΐου το επεισόδιο έχει συμβούλιο.
MasterChef σπόιλερ: Οι δυο ομάδες μετά τη δοκιμασία στο Orient Express, όπου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, περιμένουν τα αποτελέσματα και την κριτική των ειδικών. Κριτές και καλεσμένοι, αυτή τη φορά, δεν είναι περισσότερο αυστηροί, μιας και οι δύο ομάδες άγγιξαν σχεδόν ολοκληρωτικά το ζητούμενο. Με μικρές διαφορές στα πιάτα τους, οι δύο ομάδες, οι Μπλε και οι Κόκκινοι, καλύπτουν γευστικά, η μια τα κενά της άλλης, αλλά στο τέλος η νικήτρια ομάδα, είναι μία.
Οι νικητές αποχωρούν από το Συμβούλιο του MasterChef 4 για να συναντήσουν τον Γιάννη Αποστολάκη στο Allou Fun Park. Η βραδιά τους ολοκληρώνεται στο εστιατόριο “Scorpina” στο Ψυχικό, δοκιμάζοντας θαλασσινά εδέσματα.Την ίδια στιγμή, στην κουζίνα του MasterChef 4, οι χαμένοι θα παλέψουν για την ασυλία. Ένας όμως θα βρεθεί μετά το τέλος της δοκιμασίας, ασφαλής. Εκείνος, που θέλει την ασυλία, περισσότερο.
Σύμφωνα με τα spoiler, απόψε χάνει η κόκκινη ομάδα και ο επόμενος παίκτης που αποχωρεί από το MasterChef είναι η Ντέμη Γεωργίου.