Κρατερός Κατσούλης: Τι συμβαίνει με την Κατερίνα Καραβάτου – Πότε επιστρέφει στην εκπομπή [vid]
Μόνος για λίγο ακόμη
ΣΕΙΡΕΣ

Κρατερός Κατσούλης: Τι συμβαίνει με την Κατερίνα Καραβάτου – Πότε επιστρέφει στην εκπομπή [vid]

Κρατερός Κατσούλης: Η σύζυγος και συμπαρουσιάστρια του, στην «Φωλιά των Κου Κου» λείπει ήδη οκτώ ημέρες.

Κρατερός Κατσούλης: Όλες αυτές τις ημέρες ο ηθοποιός μας ενημερώνει για την υγεία και την απουσία της Κατερίνας Καραβάτου.

Καθώς έχουν περάσει οκτώ ημέρες που η παρουσιάστρια είναι εκτός εκπομπής, ο Κρατερός Κατσούλης ξεκίνησε την εκπομπή μιλώντας για τα νέα σχετικά με την υγεία της Κατερίνας Καραβάτου και τόνισε:

«Θα ξεκινήσουμε σταθερά, όπως ξεκινάμε όλες αυτές τις μέρες. Πρώτα με τις ειδήσεις για την Κατερίνα. Όχι δεν είναι εδώ, είναι σαφές. Αλλά πολύ σύντομα προφανώς θα είναι εδώ κοντά μας. Ευχαριστούμε και πάλι για τα μηνύματα των περαστικών και την αγάπη σας»!

Η «Φωλιά των Κου Κου» είναι καθημερινή πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή με την την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, η οποία προβάλλεται στο Star για 4η χρονιά. Οι συνεργάτες της εκπομπής Στέφανος Κωνσταντινίδης, Μαριλού Ρεπαπή, Γιώργος Κρικοριάν και Τζώρτζια Γεωργίου, συμπληρώνουν με τον [ιο ευχάριστο τρόπο το γνωστό ζευγάρι, ενώ η πιο έγκυρη αστρολόγος Άση Μπήλιου, αναλύει καθημερινά και παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας.

Read more