Κρατερός Κατσούλης: Η απουσία του από την εκπομπή – Τι είπε η Κατερίνα Καραβάτου [vid]
Ευχές για γρήγορη ανάρρωση
ΣΕΙΡΕΣ

Κρατερός Κατσούλης: Η απουσία του από την εκπομπή – Τι είπε η Κατερίνα Καραβάτου [vid]

Κρατερός Κατσούλης: Ο αγαπημένος ηθοποιός έλειψε χθες Δευτέρα αλλά και σήμερα από το πόστο του.

Κρατερός Κατσούλης: Είναι η δεύτερη μέρα που ο ηθοποιός και παρουσιαστής απουσιάζει από την εκπομπή του Star, Στη φωλιά των Κου Κου.

Τη Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου η Κατερίνα Καραβάτου ανέφερε για την απουσία του Κρατερού Κατσούλη: «Όπως βλέπετε, ο Κρατερός δεν είναι εδώ, δεν ξέρω ειλικρινά, να κλάψω ή να γελάσω; Δηλαδή, είναι η κατάσταση λίγο περίεργη. Του συνέβη κάτι χτες και μετά του συνέβη και κάτι άλλο στη διάρκεια, πράγμα που τον κρατάει μακριά από τη σημερινή εκπομπή. Εγώ θέλω να πιστεύω ότι θα είναι μαζί μας αύριο. Να του δώσουμε τα περαστικά μας, την αγάπη μας και τα φιλιά μας και θα πάνε όλα πολύ καλά».

Ο ηθοποιός έχει χρόνια προβλήματα με τη μέση του και προφανώς αντιμετωπίζει κάποια κρίση  που τον κρατάει στο σπίτι του, υπό τις οδηγίες των γιατρών.

Η Κατερίνα Καραβάτου είπε σήμερα: «Είναι μια μέρα στην οποία πάλι δεν είναι εδώ ο Κρατερός μας. Θέλω να σας πω, ότι σας στέλνει την αγάπη του, τα φιλιά του και τις ευχαριστίες του για όλα τα μηνύματα που έχετε στείλει. Δε θέλω να κάνω δηλώσεις, γιατί και χθες είπα πως μάλλον σήμερα θα είναι εδώ. Ελπίζουμε όμως να είναι εδώ αύριο. Μην ανησυχείτε, όλα είναι πολύ καλύτερα».

Read more