Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Άλλα λένε σε μένα με μηνύματα και άλλα στην τηλεόραση» [vid]
Αποκάλυψε την εκπομπή που θέλει να κάνει
ΣΕΙΡΕΣ

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Άλλα λένε σε μένα με μηνύματα και άλλα στην τηλεόραση» [vid]

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Την παρουσιάστρια υποδέχθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2night show

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η γνωστή παρουσιάστρια, μίλησε συγκεκριμένα για ανθρώπους της τηλεόρασης από διάφορες εκπομπές που άλλα της έλεγαν στο τηλέφωνο και άλλα έλεγαν μετά δημόσια στην τηλεόραση. «Είμαι οκτώ χρόνια στην τηλεόραση. Όλα είναι μέσα στη ζωή, αλλά εγώ καλά νιώθω. Θα ήθελα να κάνω κάτι με μαγειρική στην τηλεόραση, κάτι με συγκεκριμένο φορμάτ».

«Είχα σκεφτεί να ηχογραφήσω κάποιους ανθρώπους στο τηλέφωνο. Επειδή πολλοί μου στέλνουν πολλά ηχητικά και βγαίνουν και λένε άλλα στην τηλεόραση, δεν μιλάω για τους φίλους μου, αλλά λέω μήπως πρέπει να πάω σε μια εκπομπή να τα βάζω; Έχουν γίνει χίλια δυο! Δηλαδή “θα έρθεις στην εκπομπή;”, με μήνυμα, “ναι, είχαμε πει προτεραιότητα ο… Γρηγόρης”, άλλη απάντηση. Και μετά στην τηλεόραση άλλη τοποθέτηση.

Δεν με έχουν καλέσει κάπου και να μην έχω πάει. Αν μου πει κάποιος “έχουμε κάτι να πούμε”, μπορεί να πάω», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η χθεσινή της εμφάνιση πάντως χθες ήταν άκρως εντυπωσιακή. Επέλεξε ένα στενό μίνι φόρεμα με ανοιχτό ντεκολτέ που τόνιζε το πλούσιο μπούστο της.

Read more