Κάτια Ταραμπανκό Survivor: Παραμένει στο παιχνίδι ή αποχωρεί για λόγους υγείας [vid]
H παραμονή της στο ριάλιτι δεν είναι καθόλου σίγουρη πια
ΣΕΙΡΕΣ

Κάτια Ταραμπανκό Survivor: Παραμένει στο παιχνίδι ή αποχωρεί για λόγους υγείας [vid]

Κάτια Ταραμπανκό Survivor: Το επεισόδιο της Τετάρτης 13/1 είχε πολλές ανατροπές.

Κάτια Ταραμπανκό Survivor: Η βασικότερη ήταν ότι το μοντέλο πήγε και πάλι στο νοσοκομείο λόγω του προβλήματος της υγείας που την ταλαιπωρεί από την αρχή της εβδομάδας.

Έτσι, δεν ήταν χθες στο συμβούλιο και σήμερα μάθαμε πως παραμένει στο νοσοκομείο ενώ οι γιατροί θα αποφασίσουν αν θα παραμείνει στο ριάλιτι ή θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Για αυτό άλλωστε και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η παραγωγή πήρε την απόφαση να μην αποχωρήσει κανείς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Ευτυχείτε η Κάτια Ταραμπανκό δεν έχει βγει ακόμα στο νοσοκομείο και κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει. Οι γιατροί τις επόμενες ώρες θα αποφασίσουν για το μέλλον της στο ριάλιτι. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μάλιστα, ανέφερε ότι έχει πληροφορία ότι η Κάτια Ταραμπανκό θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή: «Το αυτοάνοσο που ταλαιπωρεί την Κάτια τη βάζει δεύτερη φορά στο νοσοκομείο. Μου είπαν ότι έχει χάσει πάρα πολλά κιλά και δε μπορεί να σταθεί στα πόδια της. Από στιγμή σε στιγμή θα μάθουμε από τους γιατρούς αν θα επιστρέψει στο Survivor ή δε μπορεί να συνεχίσει».

Read more