Κάτια Ταραμπάνκο Survivor: Γιατί πήγε στο νοσοκομείο – Τι είπαν οι συμπαίκτες της [vid]
Οι επιδόσεις της στο παιχνίδι, εντυπωσιάζουν
ΣΕΙΡΕΣ

Κάτια Ταραμπάνκο Survivor: Γιατί πήγε στο νοσοκομείο – Τι είπαν οι συμπαίκτες της [vid]

Κάτια Ταραμπάνκο Survivor: Μια μεγάλη απώλεια για την ομάδα τους είχαν οι Διάσημοι, στο επεισόδιο της Κυριακής.

Κάτια Ταραμπάνκο Survivor: Η νικήτρια του GNTM έχει αναδειχθεί σε απαραίτητη παίκτρια για την ομάδα της, αφού φέρνει μόνο νίκες.

Δυστυχώς, όμως δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στον τελευταίο στίβο μάχης λόγω προβλήματος της υγείας της. Πιο συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της Κυριακής 10/1 η Κάτια ήταν βραχνιασμένη και αρκετά ταλαιπωρημένη και όπως η ίδια παραδέχθηκε, ταλαιπωρείται από ένα κρύωμα.

Λίγη ώρα αργότερα, μάθαμε από τον Γιώργο Λιανό ότι  μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, μετά από επιδείνωση της υγείας της, χωρίς να έχουν δοθεί περαιτέρω πληροφορίες και πως δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα των ”Διασήμων” στο αγώνισμα με έπαθλο φαγητού.

«Η Κάτια Ταραμπάνκο δυστυχώς δεν μπορεί να αγωνιστεί για την ομάδα των Διασήμων. Έχει μεταφερθεί στην κλινική για να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας της» εξήγησε ο Γιώργος Λιανός, χωρίς να προχωρά σε λεπτομέρειες. Οι συμπαίκτες της ευχήθηκαν την γρήγορη ανάρρωσή της και επιστροφή στα αγωνίσματα.

Συγκεκριμένα, o Γιώργος Κοψιδάς παρότρυνε τους συμπαίκτες του να στείλουν ευχές ανάρρωσης στην Κάτια, εστιάζοντας στο γεγονός πως πρόκειται για μια πολύ ”δυνατή” παίκτρια, η οποία φέρνει νίκες στην ομάδα. Αυτό δεν άρεσε σε αρκετούς, υποστηρίζοντας πως ελπίζουν να αναρρώσει σύντομα, χωρίς η επιθυμία τους αυτή να σχετίζεται με την αγωνιστική της ικανότητα. Μάλιστα, η Άννα Μαρία Βελλη φάνηκε να ενοχλείται με αυτό, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως οι δηλώσεις του θα έπρεπε να επιθυμεί την ανάρρωση του μοντέλου χωρίς να σχετίζεται αυτό με την ικανότητά της στα αθλήματα.

Την ίδια άποψη συμμερίστηκε και ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος τόνισε πως θεωρεί απαράδεκτη την τοποθέτηση του Γιώργου Κοψιδά, επισημαίνοντας πως οι ευχές για τα ”περαστικά” δεν θα έπρεπε να πηγάζουν από το γεγονός πως η Κάτια φέρνει νίκες. Παράλληλα, ανέφερε πως η Κάτια έχει εντυπωσιακή αντοχή, αποτελώντας την μοναδική παίκτρια που δεν έχει χάσει κιλά. Τέλος, εξήγησε πως πρόκειται για παίκτρια με θεαματική φυσική κατάσταση, χωρίς να έχει δώσει δείγματα κατάπτωσης της υγείας της, εκφράζοντας έκπληξη για την κατάληξη που είχε το περιστατικό, με την 24χρονη να μεταφέρεται στην κλινική.

Read more