Κάτια Ταραμπάνκο: Η απόφαση του Ατζούν με το που είδε την Κάτια στον Άγιο Δομίνικο [vid]
Είναι από τις αγαπημένες του τηλεοπτικού κοινού στο παιχνίδι
ΣΕΙΡΕΣ

Κάτια Ταραμπάνκο: Η απόφαση του Ατζούν με το που είδε την Κάτια στον Άγιο Δομίνικο [vid]

Κάτια Ταραμπάνκο: Ο παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί σκέφτεται να προτείνει στο μοντέλο ένα καινούριο εγχείρημα.

Κάτια Ταραμπάνκο: Η παραμονή του μοντέλου στο Survivor δεν είναι καθόλου σίγουρη πλέον, λόγω της έξαρσης του αυτοάνοσου νοσήματος από το οποίο πάσχει.

Ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, αλλά οι φήμες ότι η νικήτρια του GNTM δεν θα συνεχίσει στο Survivor 2021, πυκνώνουν.

Κι ενώ είναι όλα ρευστά στον Άγιο Δομίνικο, η Έλενα Πολυκάρπου στο Ευτυχείτε και στην Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια άλλη αποκάλυψη. Η αποκάλυψη αφορά στο τηλεοπτικό μέλλον της Κάτιας και έρχεται απευθείας από τον Ατζούν Ιλιτζαλί στην εταιρία του οποίου ανήκουν ως projects και το Survivor και το My Style Rocks.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της Πολυκάρπου, ο Ατζούν βρέθηκε πριν δύο εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο και παρακολούθησε από κοντά τα γυρίσματα του ελληνικού Survivor. Εκεί θαύμασε την παρουσία και το αγωνιστικό πνεύμα της Κάτιας και θεώρησε πως το μοντέλο ταιριάζει απόλυτα με τον ρόλο της παρουσίασης του Μy Style Rocks.

Η Κάτια φαίνεται πως έχει θέσει υψηλή υποψηφιότητα για να είναι η επόμενη παρουσιάστρια μετά την Κατερίνα Στικούδη και σου θυμίζουμε πως το ίδιο είχε συμβεί και με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που από το Survivor είχε βρεθεί στην παρουσίαση του My Style Rocks.

Read more