Κάτια Δανδουλάκη: H «Ανέτ» δίνει το καλύτερο spoiler για τις Άγριες Μέλισσες
Ο ρόλος της έχει δώσει μεγάλη χαρά
ΣΕΙΡΕΣ

Κάτια Δανδουλάκη: H «Ανέτ» δίνει το καλύτερο spoiler για τις Άγριες Μέλισσες

Κάτια Δανδουλάκη: Οι Άγριες Μέλισσες ξεκίνησαν με τα επεισόδια της καινούριας χρονιάς και η τηλεθέαση χτύπησε «κόκκινο»

Κάτια Δανδουλάκη: Η ηθοποιός έχει τον πολύ επιτυχημένο ρόλο της Ανέτ στη σειρά.

Σε συνέντευξή της στο freegossip, η Κάτια Δανδουλάκι δίνει spoiler, για τη σχέση της με τον Μελέτη και αποκαλύπτει πώς θα αντιδράσει ο γιος της ο Μελέτης, μόλις μάθει ότι πατέρας του ο τραπεζίτης Θέμελης βίασε τη μητέρα του και ότι η ύπαρξή του είναι αποτέλεσμα του βιασμού της.

Αναφέρθηκε επίσης και στην πιθανή συνέχεια της σειράς και για τρίτη σεζόν, πράγμα που θα επιθυμούσε, δεδομένης της τόσο μεγάλης απήχησης του σίριαλ. Συγκεκριμένα τονίζει:

«Είμαστε στο υπέροχο στάδιο όπου ο μελέτης χτίζει γέφυρες με την μάνα του. Αυτή την σχέση δεν θα την έλεγα πια μάνας γιού ούτε την αισθάνομαι έτσι. Είναι μια σχέση βαθιάς φιλίας και εμπιστοσύνης. Ο Μελέτης βλέπει την αγωνία της και προσπαθεί να την προστατέψει.

Ο Μελέτης δεν θα το μάθει κατευθείαν, ότι είναι γιος του Θέμελη μετά από βιασμό.. Θα αναγκαστεί να του το ομολογήσει η Ανέτ μετά από ένα συμβάν που θα δει εκείνος μπροστά στα μάτια του. Στην αρχή σοκάρεται… Δεν θα αντιδράσει αρνητικά… Είναι συγκινητικό… Θα αντιδράσει προσπαθώντας να προστατέψει την μάνα του».

Ερωτηθείσα αν η σειρά θα πάει και για τρίτη σεζόν η δημοφιλής ηθοποιός απάντησε: Είναι μεγάλο κρίμα να αφήσει κάνει μια επιτυχία ανεκμετάλλευτη. 9 στις 10 φορές, η κάθε χρονιά είναι χειρότερη από την προηγούμενη, εδώ όμως βλέπουμε να συνεχίζεται η επιτυχία και να γίνεται και μεγαλύτερη, στις Άγριες Μέλισσες. Εδώ οι ήρωες έχουν γίνει ένα με τον κόσμο εγώ θα ευχόμουν να συνεχίσει, θα ήταν κρίμα να μην συνεχίσει και το λέω αυτό και ως θεατρικός παραγωγός.

Read more