Καφέ της Χαράς σπόιλερ: Ποιος θα πεθάνει στο Κολοκοτρωνίτσι [vid]
Γράφω για πράγματα που αντιπροσωπεύουν τη ζωή
ΣΕΙΡΕΣ

Καφέ της Χαράς σπόιλερ: Ποιος θα πεθάνει στο Κολοκοτρωνίτσι [vid]

Καφέ της Χαράς σπόιλερ: Ο Χάρης Ρώμας μίλησε σήμερα για τις εξελίξεις του δημοφιλούς σίριαλ.

Καφέ της Χαράς σπόιλερ: Ο Χάρης Ρώμας φιλοξενήθηκε μέσω skype στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μίλησε για το αγαπημένο σήριαλ που βρίσκεται σε αναμονή άρσης της απαγόρευσης κυκλοφορίας, ώστε να ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα. Ο Χάρης Ρώμας παραδέχτηκε πως μπορεί και ο ίδιος αλλά και η Άννα Χατζησοφιά, να είναι σε καραντίνα εξαιτίας του κορονοϊού όμως, δεν σταματούν να γράφουν.

«Η συμφωνία μας για το Καφέ της Χαράς είναι να κάνουμε πολλά επεισόδια. Το γράφουμε πολύ προσεκτικά κι εγώ και η Άννα Χατζησοφιά, με πολλή συζήτηση το κάθε επεισόδιο και το κάθε πρόσωπο που θα μπει», ανέφερε ο Χάρης Ρώμας στην εκπομπή Ευτυχείτε.

Σε ερώτηση για το αν πεθαίνει κάποιος ήρωας της δημοφιλούς σειράς, ο γνωστός δημιουργός απάντησε: «Πρώτα απ’ όλα δεν θα γίνει άμεσα. Είναι ένα πρόσωπο -δεν θα σας πω αν είναι άντρας ή γυναίκα- το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στην ιστορία και αποφασίσαμε να το κάνουμε όταν φτάσει η στιγμή. Έχουμε πολλά επεισόδια μπροστά. Δεν πρέπει να φοβάται ένας δημιουργός να βάλει όλα όσα αντιπροσωπεύουν τη ζωή».

Read more