Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Κάνω το καλύτερο που μπορώ» – Τι είπε για την τηλεθέαση του Pop Up [vid]
H όμορφη Ηλιάνα απάντα χωρίς κόμπλεξ και περιστροφές
ΣΕΙΡΕΣ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Κάνω το καλύτερο που μπορώ» – Τι είπε για την τηλεθέαση του Pop Up [vid]

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ειλικρινής και προσγειωμένη η παρουσιάστρια μίλησε για την εκπομπή της αλλά και για τον σύντροφό της Snik.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» και τον Γρηγόρη Μπάκα για τη νέα της εκπομπή.

«Έχουμε να δουλέψουμε λίγο τη δομή και τα θέματά μας» τόνισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφερόμενη στα στα νούμερα τηλεθέασης, ενώ απάντησε και στο εάν σκέφτονται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους με τον Snik.

«Είμαι ο εαυτός μου. Κάνω το καλύτερο που μπορώ. Έχουμε να δουλέψουμε λίγο τη δομή και τα θέματά μας αλλά έχουμε πολλή αγάπη. Περίμενα την αλλαγή. Από ένα προϊόν που είναι format και μονταρισμένο τώρα κάνουμε μια ζωντανή εκπομπή» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Όσον αφορά τη σχέση με τον αγαπημένο της Snik, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραδέχθηκε πως «με το Δημήτρη είμαστε μαζί ένα χρόνο ακόμα είναι νωρίς. Δουλεύουμε πολύ βέβαια ο κλάδος του Δημήτρη πλήττεται πολύ. Μάλλον σκεφτόμαστε πώς να επιβιώσουμε αυτή την περίοδο παρά το γάμο. Είναι μια δύσκολη περίοδος»!

Η αλήθεια είναι ότι η πρώτη εβδομάδα δεν ήταν και πολύ καλή για την όμορφη Ηλιάνα. Η εκπομπή την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου σημείωσε στο δυναμικό κοινό 8,5%με βασικότερο αντίπαλο  τον Νίκο Μουτσινά και το «Καλό Μεσημεράκι» το οποίο βρίσκεται σταθερά πρώτο, την Τετάρτη με 19,2%.

Read more