Η επιστροφή των Ρέππα – Παπαθανασίου στην τηλεόραση
Ένα συγγραφικό δίδυμο που έχει λείψει πολύ από την τηλεόραση
ΣΕΙΡΕΣ

Η επιστροφή των Ρέππα – Παπαθανασίου στην τηλεόραση

«Οι μοδίστρες» θα είναι ο τίτλος της νέας σειρά που ετοιμάζει το επιτυχημένο δίδυμο της τηλεόρασης.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα του Βασίλη Μπουζιώτη στο enikos.gr, το αγαπημένο μας δίδυμο επιστρέφει στην τηλεόραση με την αστυνομική κωμωδία “Οι μοδίστρες”.

Ετοιμάζουν λοιπόν την επιστροφή τους με μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του δημοσιογράφου, «μέσα στην περίοδο της καραντίνας οι Ρέππας-Παπαθανασίου άρχισαν να γράφουν μια αστυνομική κωμωδία για τρεις πρωταγωνίστριες που ακούει στον τίτλο “Οι μοδίστρες”και ήδη έχουν προχωρήσει πολύ! Οι ίδιες πηγές λένε πως η σειρά που περιμένουμε με ανυπομονησία αποτελείται από δεκαεπτά επεισόδιο! Σε ποιο κανάλι θα δούμε τη σειρά; Είναι πολλοί οι… μνηστήρες μαθαίνω και πως θα μπορούσε να γίνει αλλιώς»;

Λίγα Λόγια για τους Ρέππα – Παπαθανασίου

O Θανάσης Παπαθανασίου γεννήθηκε στην Ορεστιάδα του Έβρου. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη Σχολή Κινηματογράφου Λυκούργου Σταυράκου.

Ο Μιχάλης Ρέππας γεννήθηκε στο Λουτράκι Κορινθίας. Σπούδασε στο Μαθηματικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών, στην Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και στη Σχολή Κινηματογράφου Λυκούργου Σταυράκου. Παράλληλα εργάζεται και σαν ηθοποιός.

Από το 1987συνεργάζονται γράφοντας και σκηνοθετώντας για το θέατρο, την τηλεόραση (Τρεις Χάριτες, Το δις εξαμαρτείν) και τον κινηματογράφο (Safe Sex, Το κλάμα βγήκε από το Παράδεισο, Οξυγόνο, Αυστηρώς Κατάλληλο). Έχουν επίσης διασκευάσει πληθώρα θεατρικών έργων.

Οι Παπαθανασίου και Ρέππας συμμετείχαν ακόμα με κείμενα τους σε πολλές θεατρικές επιθεωρήσεις και τηλεοπτικές εκπομπές και συνεργάστηκαν σε μουσικές παραστάσεις με την Δήμητρα Γαλάνη, τον Κώστα Μακεδόνα, τον Γιώργο Μαρίνο, την Μαρινέλλα και την Αφροδίτη Μάνου.

ΕΡΓΟΓΡΑΦΙΑ

Φεγγάρι από χαρτί, 2019

Το δικό μας σινεμά, 2019

Άντρες έτοιμοι για όλα, 2012

Βαλ’ τον Υπουργό στην πρίζα, 2012

Πατρίδες, 2012

Ράους, 2010

Αττική Οδός, 2009

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα, 2008

Φούστα Μπλούζα, 2007

Τσινετσιτά, 2006

Ποιά Ελένη, 2003

Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός, 2002

Δύομισι φόνοι και ένα μπουλντόγκ, 2000

Ο Έβρος απέναντι, 1999

Βίρα τις άγκυρες, 1997

Μπαμπάδες με ρούμι, 1996

Ροζ Μολότωφ, 1988

Read more