Γυναίκα Χωρίς Όνομα ΑΝΤ1: Τι θα γίνει στο φινάλε της σειράς
Θα φέρει την κάθαρση το φινάλε της σειράς;
ΣΕΙΡΕΣ

Γυναίκα Χωρίς Όνομα ΑΝΤ1: Τι θα γίνει στο φινάλε της σειράς

Γυναίκα Χωρίς Όνομα ΑΝΤ1: Τα γυρίσματα της σειράς έχουν προσωρινά διακοπεί λόγω κορονοϊού αλλά η έμπνευση δεν σταματά.

Γυναίκα Χωρίς Όνομα ΑΝΤ1: Ποιες θα είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1; Λόγω της καραντίνας οι συντελεστές της σειράς βρίσκονται στα σπίτια τους και συναντιούνται μέσω Διαδικτύου ή τηλεφώνου για να μαθαίνουν τα νέα τους.

Η σεναριογράφος του σίριαλ Μαρία Γεωργιάδου, μιλώντας στο ΕΘΝΟΣ μίλησε για όλες τις εξελίξεις και το πιθανό φινάλε. Προς το παρόν γράφει τα επόμενα επεισόδια. «Αν μπούμε Μάιο σε ρυθμούς γυρισμάτων άλλη θα είναι η έκβαση, άλλη αν μπούμε Ιούνιο. Η ιστορία θα ολοκληρωθεί όμως με τον ίδιο τρόπο που θα ολοκληρωνόταν. Δεν θα αλλάξει ως προς αυτό. Όσο για το φινάλε, αυτό δεν θα επηρεαστεί. Απλώς κάποια πράγματα εάν τα επεισόδια γίνουν μικρότερα θα αναπτυχθούν λιγότερο για να φτάσουμε στο ίδιο αποτέλεσμα. Ελπίζω να είναι όσο το δυνατόν μικρότερη η αναγκαστική μείωση ή και καθόλου, θα δούμε».

Η αγωνία όμως των τηλεθεατών αφορά το φινάλε της σειράς. Η κα Γεωργιάδου μίλησε για αυτό: «θα αποδοθεί δικαιοσύνη και οι άνθρωποι θα λυτρωθούν από τις Ερινύες, τις ενοχές και τα διλήμματα του παρελθόντος. Θα κλείσει ένας μεγάλος κύκλος όλης της ιστορίας που ξεκίνησε με τραγικές συγκυρίες και προχώρησε με ψέματα, με ίντριγκες, με φθόνο και κάποια στιγμή όλα αυτά ολοκληρώνονται για καθέναν από τους ήρωες».

Το τέλος φέρνει μια δίκαιη κατάληξη για τους περισσότερους, μια λύση του δράματος που θα λέγαμε ότι είναι θετική για τους περισσότερους. Ωστόσο, ένα δυστύχημα πολύ οδυνηρό, μια επανάληψη του τι νιώθει η Μαρίνα απέναντι στο παιδί της, μια παγίδα σε βάρος της Κάτιας και η απόδοση της δικαιοσύνης είναι γεγονότα που θα σημαδέψουν τα τελευταία επεισόδια της σειράς. Η αγάπη όμως θα καταφέρει να σώσει τους ανθρώπους και να τους κρατήσει μαζί. Μέσα από πράγματα οδυνηρά και ακραία θα οδηγηθούμε σε μια νέα ισορροπία για τους ήρωες, που έρχονται αντιμέτωποι και με κάτι δυσάρεστο και με κάτι που μαλακώνει τον ανθρώπινο πόνο.

Τι θα συμβεί στον κάθε χαρακτήρα;
 • Μαρίνα (Ντόρα Μακρυγιάννη). Η Μαρίνα θα ξαναζήσει το τραύμα τού να αναζητά τη Μελίτη. Επίσης καλείται για άλλη μία φορά να λύσει έναν γρίφο και να καταφέρει να αθωώσει την Κάτια.
 • Κάτια (Μαριάννα Τουμασάτου). Η Κάτια αθωώνεται για την απόπειρα δολοφονίας του Φώτη και ξαναβρίσκεται στη φυλακή για άλλο λόγο.
 • Μιχάλης (Θανάσης Πατριαρχέας). Ο Μιχάλης θα κινδυνεύσει, προσπαθώντας να βοηθήσει τη Μαρίνα.
 • Δημήτρης (Κώστας Καζανάς). Θα ξαναβρεθεί με μια παλιά του σχέση, την Εύα, την οποία υποδύεται η Ναταλία Δραγούμη
 • Κωστής (Πάνος Νάτσης). Ζει το ίδιο πράγμα που είχε ζήσει η Μαρίνα παλιά, ζει την αγωνία για την κόρη του.
 • Μάρθα (Ταμίλα Κουλίεβα). Η Μάρθα με εξαιρετική στρατηγική και λεπτομέρεια οργανώνει έναν φόνο στοχοποιώντας την Κάτια, την οποία θα στείλει στη φυλακή ενώ είναι αθώα.
 • Ρένα (Μαρκέλλα Γιαννάτου). Επανασυνδέεται με τον αδελφό της κάτω από περίεργες συνθήκες.
 • Ανδρέας (Αντώνης Βλοντάκης). Ο Ανδρέας συνεργάζεται με τον Κωστή για να βοηθήσει την κατάσταση.
 • Φώτης (Στράτος Τζώρτζογλου). Και αυτός μπλέκεται με όλες τις ιστορίες. Προσπαθεί να σταματήσει τη Μάρθα, να βοηθήσει τη Μαρίνα, συνεργάζεται μαζί της, προσπαθεί να προλάβει τις πράξεις της Μάρθας και να αποδείξει ότι η Κάτια είναι αθώα.
 • Αργύρης (Αλέξανδρος Σταύρου). Βρίσκεται όχι επειδή το θέλει, αλλά επειδή αναγκάζεται ανάμεσα σε δύο γυναίκες.
 • Νίκος (Κώστας Φαλελάκης). Δολοφονείται.
 • Κλειώ (Εριέττα Μανούρη). Λύνει τα θέματά της απέναντι στους δαίμονές της.
Πότε ξεκίνησε η σειρά

Η σειρά προβάλλεται από τον ΑΝΤ1 από τον Σεπτέμβριο του 2018 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Ο δεύτερος κύκλος ξεκίνησε το φετινό φθινόπωρο με πολλές ανατροπές και νέες σχέσεις. Η σειρά μετράει συνολικά 308 επεισόδια.

Η ιστορία

Η Κάτια (Μαριάννα Τουμασάτου) ψάχνει απεγνωσμένα έναν συμβατό δότη για να σωθεί ο 10χρονος γιος της. Η Μαρίνα (Ντόρα Μακρυγιάννη) είναι η μοναδική συμβατή δότρια αλλά ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος και ότι είναι αδύνατον να βοηθήσει την Κάτια η οποία χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να την αναγκάσει. Προκειμένου να ξεφύγει και να σώσει το μωρό της, η Μαρίνα προδομένη πλέον από τον έρωτά της, Κωστή (Πάνος Νάτσης) κατασκευάζει την ενοχή της και καταδικάζεται ως «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» για ένα φόνο που δεν διέπραξε ποτέ! Γεννά την κόρη της με ασφάλεια στη φυλακή και την ονομάζει Ελπίδα…

Η Κάτια, τελικά, θα χάσει το παιδί της και βάζει σκοπό της ζωή της να βρει τη Μαρίνα και να την κάνει να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα, να στερηθεί και εκείνη για πάντα το ίδιο της το παιδί. Και το καταφέρνει. Τότε, η Μαρίνα με τη βοήθεια της συγκρατούμενής της, Μάρθας (Ταμίλα Κουλίεβα), θα καταφέρει να βγει από τη φυλακή.

Αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τέλους μεταμορφώνεται σε μία ισότιμη αντίπαλο. Με άλλο όνομα και εμφάνιση επιστρέφει στη ζωή της Κάτιας και όλων εκείνων που την πλήγωσαν για να τους καταστρέψει.

Οι δύο γυναίκες, η Μαρίνα και η Κάτια, θα βρεθούν αντιμέτωπες η μία με την άλλη και το μίσος τους θα τις οδηγήσει στα πιο επικίνδυνα και σκληρά μονοπάτια.

Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι το αόρατο χέρι της μοίρας που τις έδεσε μαζί, κρύβει μια συγκλονιστική αλήθεια…

Ο Β΄κύκλος

Στον δεύτερο κύκλο της σειράς η κινητήριος δύναμη για άλλη μια φορά είναι ο έρωτας. Οι νέες σχέσεις που προέκυψαν έφεραν ανατροπές στη ζωή των ηρώων μας. «Οι εξελίξεις θα είναι σαφέστατα πιο συνταρακτικές. Ήδη τα όρια τα ανθρώπινα, της τύχης μας, της θέλησής μας, των αναγκών μας, τα οποία μπήκαν σε κάποια αμφισβήτηση ως προς το πού μπορούν να φτάσουν, προχωρούν σε μια νέα διερεύνηση. Προχωράμε ένα βήμα παραπάνω αυτήν τη χρονιά στο ίδιο μοτίβο και πάλι, αλλά ισορροπώντας στα όρια ανάμεσα στην ελευθερία, την αγάπη, την ανθρωπιά, την αρρώστια. Αναφέρομαι στα όρια της πίστης που έχουμε σε αυτά που αγαπάμε, στους ανθρώπους που αγαπάμε, στους ανθρώπους που φέρνουμε στον κόσμο και στις διάφορες εκφάνσεις που έχει η αγάπη στη ζωή μας», αναφέρει χαρακτηριστικά η σεναριογράφος της σειράς, αποκαλύπτοντας τις πρώτες εξελίξεις των ηρώων της σειράς, παλιών αλλά και νέων.

Οι συντελεστές
 • ΣΕΝΑΡΙΟ: Μαρία Γεωργιάδου
 • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Βίκυ Μανώλη, Λίνος Χριστοδούλου
 • ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Pedio Productions
 • ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Μαριάννα Τουμασάτου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Κώστας Καζανάς, Ευαγγελία Μουμούρη, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Θανάσης Πατριαρχέας, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Πάνος Νάτσης, Αντώνης Βλοντάκης, Κώστας Ανταλόπουλος, Γιώργος Μακρής, Σοφία Πριόβολου, Γιάννης Αθητάκης, Τατιάνα Μελίδου και Μαρία Παπαφωτίου. Στον ρόλο της «Μάρθας», η Ταμίλα Κουλίεβα. Στον ρόλο του «Πέτρου», ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Read more