Γρηγόρης Γκουντάρας: «Η χειρότερη συνεργασία της ζωής μου ήταν με την Ελένη Τσολάκη» [vid]
Με τη σύζυγό του Νάταλι Κακκαβά θα κάνει την πρωινή εκπομπή στο Open
ΣΕΙΡΕΣ

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Η χειρότερη συνεργασία της ζωής μου ήταν με την Ελένη Τσολάκη» [vid]

O Γρηγόρης Γκουντάρας μίλησε στην «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Φωτεινή Πετρογιάννη, απαντώντας σε ερωτήσεις followers σε Instagram και Twitter.

Γρηγόρης Γκουντάρας: Αποκάλυψε λοιπόν,πως το καλοκαίρι θα κάνει την πρωινή εκπομπή του Open με τη σύζυγό του Νάταλι Κακκαβά και τους Ετεοκλή Παύλου και Ελένη Χατζίδου.

«Θα κάνω καλοκαιρινή εκπομπή στο Open 10:00 – 13:00 με την Νάταλι, τον Ετεοκλή Παύλου και την Ελένη Χατζίδου. Ο παρουσιαστής μίλησε επίσης για την Ελένη Μενεγάκη και διάφορα περιστατικά που συνέβησαν όταν στην εκπομπή της, ενώ τόνισε ότι μεταξύ Μενεγάκη και Ελένης Τσολάκη προτιμάει τη Μενεγάκη δαγκωτό!

Για την Ελένη Τσολάκη μάλιστα τόνισε, ότι ήταν η χειρότερη συνεργασία που είχε όλα τα χρόνια της επαγγελματικής του πορείας.

Φ.Π.: Ποιο είναι το πιο κακό στοιχείο της Ελένης Τσολάκη;

Γ.ΓΚ.: Άλλη ερώτηση!

Φ.Π.: Γιατί παρεξηγηθήκατε με την Ελένη Τσολάκη;

Γ.ΓΚ.: Άλλη ερώτηση! Ήταν η χειρότερη συνεργασία μου στα 28 χρόνια που δουλεύω στην τηλεόραση.

Επίσης, ανέφερε ότι δεν θα κάνει άλλο παιδί, «το… μαγαζί έκλεισε, δεν υπάρχουν αντοχές». όσον αφορά στις “Αληθινές ιστορίες” στο Ευτυχείτε τόνισε ότι «όχι απλά τις πιστεύω, αλλά τις ζω και τις ευχαριστιέμαι. Η Κατερίνα Καινούργιου δεν έχει βγάλει κανένα κακό στοιχείο σε μένα».

«Μετά από κουβέντα που κάναμε με την Ελένη Μενεγάκη, ήταν κοινή μας απόφαση να φύγω. Αν έπρεπε να συνεργαστώ με την Ελένη Μενεγάκη ή την Ελένη Τσολάκη, θα επέλεγα τη Μενεγάκη… δαγκωτό», είπε επίσης ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Read more