Γιώργος Μαυρίδης: Σταματά η εκπομπή «Into the Skin» λόγω κορονοϊού
Πρόωρη διακοπή της εκπομπής
ΣΕΙΡΕΣ

Γιώργος Μαυρίδης: Σταματά η εκπομπή «Into the Skin» λόγω κορονοϊού

Γιώργος Μαυρίδης: Άσχημα νέα για τον παρουσιαστή.

Γιώργος Μαυρίδης: Το κανάλι που φιλοξενεί την εκπομπή του παρουσιαστή και tatoo artist αναγκάστηκε να πάρει την απόφαση της ολοκλήρωσης της, αρκετά νωρίτερα.

Ο Γιώργος Μαυρίδης και το επιτελείο του δεν θα μπορέσουν να συνεχίζουν με την εκπομπή τους «Into The Skin» στο OPEN καθώς λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, δεν επιτρέπεται σε κανέναν τους να ταξιδέψει. Έτσι θα ολοκληρώσουν τα επεισόδια νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο «Happy Day», η εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη ρίχνει πρόωρα τίτλους τέλους από τη συχνότητα του καναλιού. Μάλιστα η δημοσιογράφος τόνισε ότι η συμφωνία ήταν για δέκα επεισόδια ενώ προβλήθηκαν μόλις τέσσερα.

Να αναφέρουμε πως η εν λόγω εκπομπή έκανε πρεμιέρα στις 5 Ιανουαρίου και μόλις ολοκληρώθηκε ένας μήνας.  Το τελευταίο επεισόδιο ήταν την προηγούμενη Τρίτη 26 Ιανουαρίου για το Ριο Ντε Τζανέιρο. Όσο για τα άλλα επεισόδια που προβλήθηκαν, το πρώτο ήταν για την Αιθιοπία, το δεύτερο για τον Αμαζόνιο και το τρίτο για τη Μιανμάρ.

Η ανακοίνωση του OPEN για την έναρξη της εκπομπής.

«Ο Γιώργος Μαυρίδης και η εκπομπή Into the Skin ακολουθούν τα σημάδια που έχουν χαραγμένα πάνω τους οι άνθρωποι σε κάθε γωνιά του πλανήτη και αναζητάει τις ιστορίες που κρύβονται πίσω από αυτά. Με οδηγό την αγάπη του για τα τατουάζ, ο Γιώργος ταξιδεύει και γνωρίζει φυλές, λαούς και συμμορίες, δύσκολα προσβάσιμες και επικίνδυνες.

Κάθε σημάδι πάνω τους αποτελεί μέρος της παράδοσης και του πολιτισμού τους. Κάθε τατουάζ, σημάδι ή ουλή σημαίνει κάτι ξεχωριστό για αυτούς και οι αφηγήσεις τους καθηλώνουν. Ποια είναι η σημασία για τον καθένα; Τι σηματοδοτεί; Για κάποιες φυλές, υπάρχουν σημάδια που φανερώνουν την ενηλικίωση, το γάμο, το επάγγελμα, την καταγωγή ή ακόμα και τη θέση στην ιεραρχία της ομάδας, κάποιες φυλές γλύτωσαν τον αφανισμό, άλλες την δουλεία και άλλες το θάνατο.

Ο Γιώργος Μαυρίδης ξετυλίγει διαφορετικές ιστορίες και προσωπικά μονοπάτια «χαραγμένα» στο δέρμα. Μέσα από το Into the Skin θα γνωρίσουμε διαφορετικές κουλτούρες, που η ιστορία τους φτάνει στα βάθη των αιώνων. Συναρπαστικές διηγήσεις, διαφορετικές συνήθειες και παραδόσεις, αλλά και υπέροχες εικόνες από ανεξερεύνητα μέρη του πλανήτη που κόβουν την ανάσα. Αν πιστεύεις πως κάθε σημάδι κρύβει και μια ιστορία διαφορετικής κουλτούρας, είσαι OPEN».

Read more