Γιώργος Λιάγκας Φαίη Σκορδά: Πρεμιέρα για το Πρωινό με αλλαγές στην ομάδα – Η συγκίνηση και η αμηχανία [vid]
Πάλι μαζί
ΣΕΙΡΕΣ

Γιώργος Λιάγκας Φαίη Σκορδά: Πρεμιέρα για το Πρωινό με αλλαγές στην ομάδα – Η συγκίνηση και η αμηχανία [vid]

Γιώργος Λιάγκας Φαίη Σκορδά: Με διαφορετικούς τίτλους αρχής έκανε την είσοδό του ο Γιώργος Λιάγκας στην έναρξη της εκπομπής.

Γιώργος Λιάγκας Φαίη Σκορδά: Η άφιξη του δημοσιογράφου στο team του Πρωινού, έγινε σήμερα Δευτέρα, όπως είχε άλλωστε προαναγγελθεί.

Χωρίς λόγια και με επιλεγμένη μουσική ο παρουσιαστής επανήλθε στο γνωστό του πόστο. Οι τίτλοι αρχής της εκπομπής είχαν αλλάξει περιλαμβάνοντας πλέον και τον Γιώργο Λιάγκα.

Η Φαίη Σκορδά μπήκε στο πλατό πρώτη, ντυμένη στα ροζ και κάλεσε τον Λιάγκα να έρθει κοντά της, ο οποίος επέλεξε ένα μπλέ ρουά σακάκι και γαλάζιο πουκάμισο. Τελευταίος μπήκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος υπό τους ήχους του τραγουδιού που ακούγεται στη σειρά «Τα φιλαράκια», που αναφώνησε χιουμοριστικά, «μαμά, μπαμπά», αγκαλιάζοντας το δίδυμο των παρουσιαστών.

Η συγκίνηση και η αμηχανία ήταν αρκετά εμφανείς στη σημερινή πρεμιέρα με τη Φαίη Σκορδά να λέει: «Καλημέρα, καλή εβδομάδα, καλώς όρισες και καλώς επέστρεψες». Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Να δούμε πόσο θα μας φτουρίσει αυτή τη φορά. Ανοίξαμε έναν επαγγελματικό κύκλο μαζί πριν 10 χρόνια, τα τέσσερα τελευταία τον συνεχίζεις με επιτυχία μόνη σου και τώρα ξαναενωνόμαστε… Το αγαπάω πολύ το Πρωινό. Θεωρώ τον ΑΝΤ1 σπίτι μου παρόλο το ότι έχω περάσει πολύ καλά και σε άλλα κανάλια».

Στη συνέχεια στο πλατό μπήκε κα η υπόλοιπη ομάδα, στην οποία έχουν γίνει επίσης, αλλαγές. Εκτός από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, θα βλέπουμε καθημερινά τη Νάνσυ Παραδεισανού και τον Τάσο Τεργιάκη. Στην εκπομπή παραμένουν ο Βαγγέλης Περρής και ο Αλέξης Μίχας.

«Θα ενδυναμωθεί η εκπομπή, εμένα αυτό με ενδιαφέρει! Εγώ κάνω κάτι συγκεκριμένο και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Είναι σίγουρο ότι θα έχουμε ακραίες διαφωνίες. Κάθε κίνηση έχει ρίσκο. Ξαφνικά αυτό που έχεις σαν όπλο μπορεί να είναι σφεντόνα» είπε ο Βαγγέλης Περρής για την επιστροφή του Γιώγου Λιάγκα στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά.

Μετά το διάλειμμα για τις διαφημίσεις, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε «Είμαι πολύ χαρούμενος. Πώς τα φέρνει η ζωή; Ανοίξαμε έναν επαγγελματικό κύκλο μαζί, το συνεχίζεις 4 χρόνια μόνη σου και τώρα ξανανενωνόμαστε με μια πολύ ωραία ομάδα. Το αγαπώ πάρα πολύ “Το Πρωινό”. Θεωρώ τον ΑΝΤ1 σπίτι μου».

«Ναι αλλά στο σπίτι σου καμιά φορά μαλώνεις» του είπε με έμφαση η Φαίη. «Ναι, αλλά αυτό δεν είναι ανθρώπινο;» τη ρώτησε προτού παρουσιάσουν τη νέα τους ομάδα.

Ο ανταγωνσιμός θα είναι δύσκολος και το στοίχημα μεγάλο και για το δίδυμο και για το κανάλι που τους επανένωσε. Όλα θα κριθούν λοιπόν, από τους τηλεθεατές.

Read more