Γιώργος Λασκαρίδης: Μετά το MasterChef έκλεισε τη νέα τηλεοπτική του δουλειά
Θα ήθελε να ασχοληθεί με την τηλεόραση
ΣΕΙΡΕΣ

Γιώργος Λασκαρίδης: Μετά το MasterChef έκλεισε τη νέα τηλεοπτική του δουλειά

Γιώργος Λασκαρίδης: Είχε μιλήσει στο παρελθόν ότι τον ενδιαφέρει να κάνει τηλεόραση.

Γιώργος Λασκαρίδης: Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής MasterChef, θα συμμετέχει σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ την επόμενη σεζόν.

Θα τον δούμε στο DOT μία από τις εκπομπές του ΣΚΑΙ, η οποία προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από τα social media, από την επίσημη σελίδα της εκπομπής.

«Αυτός ο όμορφος και ταλαντούχος άντρας που ψάχνει το νόημα της ζωής ταξιδεύοντας και μαγειρεύοντας σε όλον τον κόσμο θα είναι από τον Οκτώβριο στην ομάδα του @dot_weekend. Please welcome @giorgoslaskaridis_ 👏👏👏 stay tuned 🎬», διαβάσαμε χαρακτηριστικά.

«Θα ήθελα να δουλέψω στην τηλεόραση. Η ιδέα μου είναι να προσπαθήσω να δώσω κίνητρα στον κόσμο, να μάθει ο κόσμος το healthy food να τους παρακινήσω να κάνουν ταξίδια και extreme sports», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Η προσθήκη του  Γιώργου Λασκαρίδη, δεν σημαίνει ότι θα φύγει ο Γιάννης Αποστολάκης από το Dot. Απλά, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος επεκτείνουν τις μαγειρικές τους συνεργασίες και ο Γιώργος Λασκαρίδης είναι το καταλληλότερο πρόσωπο για να προστεθεί στην προσεγμένη από όλες τις απόψεις ομάδα της εκπομπής.

Read more