Γιώργος Καπουτζίδης: Μετακομίζει στην ΕΡΤ με μια αθλητική εκπομπή έκπληξη
Μια νέα πρωτότυπη εκπομπή στην ΕΡΤ
ΣΕΙΡΕΣ

Γιώργος Καπουτζίδης: Μετακομίζει στην ΕΡΤ με μια αθλητική εκπομπή έκπληξη

Γιώργος Καπουτζίδης: Ο παρουσιαστής θα αναλάβει μια αθλητική εκπομπή έκπληξη εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο το 2020.

Γιώργος Καπουτζίδης: Η ΕΡΤ ανακοίνωσε στον νέο πρόγραμμά της και την προσθήκη του πολύ αγαπημένου ηθοποιού.

Ο ταλαντούχος σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός θα παρουσιάσει μια δική του πρωτότυπη ιδέα που έχει στόχο να μας συστήσει με τον δικό του τρόπο τους Έλληνες αθλητές, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το καλοκαίρι του 2021. Η πρωτοτυπία των νέων εκπομπών, που θα προβάλλονται από το φθινόπωρο στην ΕΡΤ1, είναι ότι ο δημοφιλής ηθοποιός δεν θα παίρνει μια απλή συνέντευξη από τους αθλητές μας.

Η βασική ιδέα είναι να τους επισκέπτεται στους χώρους όπου προπονούνται, αλλά η έκπληξη θα είναι στο τέλος του κάθε επεισοδίου όπου θα προσπαθεί και ο ίδιος να συμμετάσχει στην προετοιμασία  τους. Με άλλα λόγια θα τον δούμε να κάνει από άλμα επί κοντώ με την Κατερίνα Στεφανίδη και κωπηλασία με τον Βασίλη Πολύμερο μέχρι να συναγωνίζεται την Άννα Κορακάκη στη σκοποβολή, την Ελένη Χατζηλιάδου στο καράτε και τον Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους.

Η ένταξη της νέας εκπομπής στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 αποφασίστηκε ομόφωνα χθες από το ΔΣ της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Καπουτζίδης θα παρουσιάσει ένα δικό του κόνσεπτ στη δημόσια τηλεόραση, πέραν των φιλικών συμμετοχών του τα τελευταία χρόνια σε εκπομπές που σχετίζονταν με τη Eurovision.

Read more