Γιάννης Στάνκογλου: Το τέλος του Κυπραίου από τις Άγριες Μέλισσες τον Οκτώβριο
Ένας ξεχωριστός ρόλος που μάλλον φτάνει στο τέλος του
ΣΕΙΡΕΣ

Γιάννης Στάνκογλου: Το τέλος του Κυπραίου από τις Άγριες Μέλισσες τον Οκτώβριο

Γιάννης Στάνκογλου: για την πορεία του στη σειρά Άγριες Μέλισσες, μίλησε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο περιοδικό “Τηλεθεατής” και τη Μαρία Κεφαλά.

Γιάννης Στάνκογλου: «Ήταν μια συμφωνία για 145 επεισόδια», μας είπε ο ηθοποιός, σχετικά με το πόσο καιρό ακόμα θα τον βλέπουμε στην αγαπημένη σειρά του ANT1.

Ερμηνεύετε τον Θωμά Κυπραίο, που η σχέση του με τον Νέστορα φτάνει στην κορύφωσή της.

Είναι μια πολύ δύσκολη σχέση. Ξεκίνησε με αρκετή απόσταση και σιγά σιγά εξελίχθηκε σε βάθος και αυτό χάρη στη γραφή της Μελίνας Τσαμπάνη. Είδαμε τη σχέση τους να ξεδιπλώνεται, να γίνεται σχέση πατέρα και γιου. Ο ήρωάς μου όμως έχει ένοχα μυστικά, πράγμα που ανακαλύπτει σιγά σιγά ο Νέστορας. Ο Θωμάς Κυπραίος ζει όλο τον καιρό με αυτά και από τη στιγμή που σκοτώνει και το φίλο του, οδηγούμαστε σιγά σιγά σε δύσκολες καταστάσεις, που όπως είχε πει και ο Παύλος Ορκόπουλος, είναι σχεδόν αρχαία ελληνική τραγωδία.

Διαβάζουμε το τελευταίο διάστημα πολλά σενάρια για την ολοκλήρωση του ρόλου και για πιθανή αποχώρησή σας από τη σειρά. Να διευκρινίσουμε τι ισχύει και τι όχι;

Ήταν μια συμφωνία για 145 επεισόδια. Λόγω της αναγκαστικής παύσης των δύο μηνών, παρατείνεται η συμμετοχή μου μέχρι να γυριστεί και το τελευταίο. Οπότε κατά τον Οκτώβρη θα δούμε το τέλος αυτής της ιστορίας, που κανονικά θα τελείωνε τώρα.

Είναι οριστικό και όχι κάτι που μπορεί να ανατραπεί, ανάλογα με το πώς θα πάει η ιστορία;

Νομίζω πως είναι οριστικό! Η Μελίνα έχει γράψει την πορεία του χαρακτήρα, πρέπει να δούμε τον ήρωα να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του.

Εντελώς στα χέρια του; Θα κρεμαστεί;

Δεν ξέρουμε και αν ξέρουμε, δεν λέμε…

Πώς είναι το πλαίσιο της συνεργασίας σας στις Άγριες Μέλισσες;

Είναι εξαιρετικό. Από την πρώτη στιγμή που πήρα το σενάριο στα χέρια μου και άρχισα να διαβάζω, κατάλαβα ότι κάνουν εξαιρετική δουλειά. Η Μελίνα και οι συνεργάτες της ξέρουν τι θα πει σενάριο, τι θα πει ανατροπή και πώς στήνεις μια ιστορία και μάλιστα σε καθημερινή σειρά που είναι ακόμα πιο δύσκολο.

Read more