Γιάννης Στάνκογλου Άγριες Μέλισσες: Μίλησε για το μέλλον του στο σίριαλ και τη συνέχεια της σειράς [vid]
Συγκεντρώνει επάνω του το ενδιαφέρον
ΣΕΙΡΕΣ

Γιάννης Στάνκογλου Άγριες Μέλισσες: Μίλησε για το μέλλον του στο σίριαλ και τη συνέχεια της σειράς [vid]

Γιάννης Στάνκογλου Άγριες Μέλισσες: Τι θα συμβεί με την Ελένη και τον Κυπραίο στις Άγριες Μέλισσες;

Γιάννης Στάνκογλου Άγριες Μέλισσες: Ο ηθοποιός ξεκαθάρισε για πρώτη φορά κάποια πράγματα σχετικά με τη συμμετοχή στο επιτυχημένο σίριαλ του ANT1 και τον ρόλο του Κυπραίου. Η μεγάλη απορία των τηλεθεατών είναι ένα θα συνεχίσει τελικά στις Άγριες Μέλισσες και αν ναι για πόσο.

Μιλώντας μέσω skype στην εκπομπή, «Το Πρωινό» αναφέρθηκε στις εξελίξεις της σειράς αλλά και για το μέλλον του στο σίριαλ. «Δεν είναι κάτι προσωπικό. Με την Μελίνα Τσαμπάνη, από τις αρχές των γυρισμάτων συζητούσαμε το πού θα πάει αυτός ο χαρακτήρας, αν έχει κάποιο διαφορετικό μέλλον και είχαμε δώσει ένα dead line μέχρι το καλοκαίρι. Τώρα πήγαμε όλοι πίσω, δεν έχουμε κάνει γυρίσματα και δεν ξέρουμε πώς θα συνεχιστεί όλο αυτό το πράγμα.

Εγώ δεν θέλω καθόλου να σταματήσει, ποιος θέλει να φύγει από κάτι που είναι πολύ ωραίο κι επιτυχημένο; Απλώς είχα δρομολογήσει κι εγώ κάποια πράγματα από τον Σεπτέμβριο που μιλάγαμε για το ερχόμενο καλοκαίρι και τον χειμώνα και η συμφωνία μας ήταν ότι ο Κυπραίος θα είναι μέχρι το καλοκαίρι. Είναι στο χέρι της Μελίνας πού θα πάει ο κάθε χαρακτήρας”, εξήγησε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Τι θα συμβεί όμως με την Ελένη και τον Κυπραίο στις Άγριες Μέλισσες; Ο ηθοποιός λέει: «Με την Ελένη, μέχρι το σημείο που έχουμε διαβάσει κάνουμε προσπάθεια να είμαστε μαζί».

Read more