Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Ήθελα να λέω ότι έκανα ένα γυμνό πριν πεθάνω» [vid]
Έχει πρωταγωνιστήσει σε μία σημαντική διεθνή παραγωγή του Netflix -στην ιταλική σειρά «Suburra» (Aίμα στη Ρώμη)
ΣΕΙΡΕΣ

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Ήθελα να λέω ότι έκανα ένα γυμνό πριν πεθάνω» [vid]

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην επανέναρξη της εκπομπής The 2night show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, την Τετάρτη 13 Μαΐου.

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής στην αρχή της εκπομπής η εν λόγω συνέντευξη γυρίστηκε προ πανδημίας, όμως μεταδόθηκε το βράδυ της Τετάρτης. Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε για την οικογένεια και τα παιδιά του, το ότι μεγάλωσε ουσιαστικά με τη μητέρα του αλλά και για τη σειρά που έκανε για το Netflix, στην οποία μάλιστα έκανε και γυμνή εμφάνιση.

Συγκεκριμένα είπε: «Η σειρά λέγεται “Suburra”. Είχα κάνει μια ιταλική ταινία το 2010 και πήγε πολύ καλά και έτσι κράτησα έναν ατζέντη εκεί. Το 2015 με πήραν τηλέφωνο και μου πρότειναν τη σειρά. Άλλο πράγμα η Ιταλία. Ήταν απανωτές οι προκλήσεις στη σειρά. Μου είπαν “τον πήρες τον ρόλο, αλλά θα πρέπει να εμφανιστείς ολόγυμνος”. Η φάτσα μου έχει παίξει πολύ ρόλο στη δουλειά μου. Δεν είχα κάνει ποτέ γυμνό στη ζωή μου. Το έκανα κι αυτό στα 60 μου χρόνια. Τρεις μέρες δεν έβαλα ρούχο πάνω μου. Ήθελα να λέω ότι έκανα γυμνό πριν πεθάνω. Στο θέατρο δεν θα τολμούσα να εμφανιστώ γυμνός».

«Δεν σου μιλάω για τον μπαμπά μου γιατί δεν υπήρχε μπαμπάς. Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών από όταν ήμουν 3 ετών, μεγάλωσα με τη μητέρα μου. Ο πατέρας μου δεν ήταν παρών ποτέ, ήταν πάντα απών. Δεν ήταν ποτέ δίπλα μου, δεν μου έγινε αισθητή η απουσία του.Κάποια στιγμή διαπίστωσα ότι η επαφή μαζί του με χαλάει, με πληγώνει, οπότε του είπα “άστο, καλύτερα μακριά, δεν υπάρχει λόγος να πολυβρισκόμαστε».

Η σκέψη μου ήταν πάντα να φερθώ στα παιδιά μου όπως φέρθηκε η μάνα μου σε μένα. Μου φέρθηκε εξαιρετικά. Ενώ ήταν μια γυναίκα που δεν ήταν πολύ προοδευτική, με άφησε να νοικιάσω σπίτι ενώ ήμουν ακόμα στο Γυμνάσιο. Δεν με κράτησε ποτέ στη φούστα της, ενώ ήταν μια γυναίκα μόνη της. Μου είπε φύγε”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Photo: Πάρις Ταβιτιάν / LIFO

Read more