Έτερος Εγώ: Ο Σωτήρης Τσαφούλιας δημιουργός της σειράς μιλά για τον τρίτο κύκλο και το Netflix [vid]
Η σειρά είναι έτοιμη να ταξιδέψει έξω
ΣΕΙΡΕΣ

Έτερος Εγώ: Ο Σωτήρης Τσαφούλιας δημιουργός της σειράς μιλά για τον τρίτο κύκλο και το Netflix [vid]

Έτερος Εγώ: Ο άνθρωπος πίσω από την επιτυχημένη σειρά μιλά για τα σχέδια στο μέλλον.

Έτερος Εγώ: «Η σειρά είναι έτοιμη να ταξιδέψει έξω», απαντά ο δημιουργός της σειράς, Σωτήρης Τσαφούλιας.

Είναι ο σκηνοθέτης και εμπνευστής της αστυνομικής ταινίας και σειράς «Έτερος Εγώ» ο οποίος μίλησε στη «Στη φωλιά των Κου Κου» για το μέλλον της σειράς. Μετά τις σχετικές πληροφορίες ότι το «Έτερος Εγώ» ετοιμάζεται για το Netflix, είπε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις, επιβεβαιώνοντας ότι «η σειρά είναι έτοιμη να ταξιδέψει έξω».

Μετά τον πρώτο και δεύτερο κύκλο της σειράς, με τους τίτλους «Χαμένες ψυχές» και «Κάθαρση» αντίστοιχα, στα σκαριά βρίσκεται και ο τρίτος κύκλος, ονόματι «Νέμεσις».

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας μίλησε και για τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες πραγματοποιούνται τα γυρίσματα, εν μέσω του κορονοϊού. «Σε λίγο καιρό θα ζητάμε κασκαντέρ όχι για τις σκηνές δράσης, αλλά όπου υπάρχει φιλί» σχολίασε ο ίδιος.

Όσο για τη συμμετοχή του στη σειρά, ο ίδιος είπε: «Καμιά φορά οι απαντήσεις είναι λιγότερο μαγικές απ’ ό,τι φαντάζουν. Μας κρέμασε ο κομπάρσος και έκανα τον πορτιέρη». Όπως ανέφερε μάλιστα, είναι ανοιχτός να δοκιμάσει και άλλα είδη, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία του να συνεργαστεί ξανά με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, τον οποίο θα ήθελε να δει σε ρόλο δολοφόνου.

Read more