Έτερος Εγώ: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα – Το φθινόπωρο η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης ελληνικής σειράς [pics]
Η αγωνία συνεχίζεται
ΣΕΙΡΕΣ

Έτερος Εγώ: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα – Το φθινόπωρο η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης ελληνικής σειράς [pics]

Έτερος Εγώ: Η επιτυχημένη ελληνική σειρά συνεχίζεται και για δεύτερη σεζόν της με τίτλο «Έτερος Εγώ-Κάθαρσις».

Έτερος Εγώ: Τα γυρίσματα της σειράς έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί.

Η σειρά βασίζεται στην κινηματογραφική αστυνομική ταινία θρίλερ που γυρίστηκε το 2016, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια.

Στην υπόθεση της νέας σεζόν που θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, νέες δολοφονίες με θύματα φοιτήτριες, έρχονται να ταράξουν τους πανεπιστημιακούς κύκλους. Ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαϊνης έρχεται αντιμέτωπος με τις αστυνομικές αρχές, καθώς βασικός ύποπτος θεωρείται ο υποψήφιος Πρύτανης, συνεργάτης και φίλος του, Ηλίας Βελισσαράτος, τον οποίο θα υποδυθεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Όσο η ιστορία εκτυλίσσεται, οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη και μία καλοστημένη πλεκτάνη που συνδέει όλες τις υποθέσεις αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια.


Στο καστ εκτός από τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη θα δούμε τους ηθοποιούς Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Πέτρο Λαγούτη, Βίκυ Παπαδοπούλου, Μάνο Βακούση, Τάσο Νούσια, Σπύρο Παπαδόπουλο, Κατερίνα Διδασκάλου, Κόρα Καρβούνη, Ορφέα Αυγουστίδη, Μελισσάνθη Μαχούτ, Χρήστο Σαπουντζή, Κωνσταντίνο Τζούμα, Δημήτρη Καπετανάκο, Άννα Μενενάκου, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Πολύδωρο Βογιατζή, Γεράσιμο Γεννατά, και Λάζαρο Γεωργακόπουλο.

Το σενάριο ανήκει και πάλι στον Σωτήρη Τσαφούλια, το οποίο υπογράφει μαζί με την Κατερίνα Φιλιώτου και η δεύτερη σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στην COSMOTE TV, το φθινόπωρο του 2020.

Read more