ΕΡΤ: Η επιστροφή στα τηλεπαιχνίδια μετά από 17 ολόκληρα χρόνια [vid]
Η επιστροφή στα τηλεπαιχνίδια με παρουσιαστή τον Νίκο Κουρή
ΣΕΙΡΕΣ

ΕΡΤ: Η επιστροφή στα τηλεπαιχνίδια μετά από 17 ολόκληρα χρόνια [vid]

ΕΡΤ: Ο Νίκος Κουρής θα παρουσιάζει το νέο καθημερινό τηλεπαιχνίδι στην ΕΡΤ.

ΕΡΤ: Η Δημόσια Τηλεόραση είχε να εντάξει τηλεπαιχνίδι στο πρόγραμμά της εδώ και 17 ολόκληρα χρόνια. Ο τίτλος του νέου παιχνιδιού θα είναι «Δες και βρες» και ο άνθρωπος που θα το παρουσιάζει είναι ο Νίκος Κουρής.

Πόσα χρόνια να έχουν περάσει από το «Ομιλείτε Ελληνικά»; Η ΕΡΤ απείχε από τα τηλεπαιχνίδια εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αλλά από την Δευτέρα 8 Ιουνίου επιστρέφει και θα παρουσιάζει κάθε απόγευμα στις 8 ένα πραγματικά πρωτότυπο τηλεπαιχνίδι γνώσεων.

«Δες και βρες» είναι ο τίτλος του και ο άνθρωπος που θα το παρουσιάζει είναι ο Νίκος Κουρής . Μίλησε μάλιστα πριν από λίγες ημέρες στη Μάριον Μιχελιδάκη για το πρότζεκτ του τηλεπαιχνιδιού, ενώ θυμήθηκε και τα αντίστοιχα σόου που είχαν παρουσιάσει η Μαρία Χούκλη και η Λιάνα Κανέλλη.

«Δες και βρες» λοιπόν ο τίτλος του και η πρωτοτυπία του είναι ότι δεν θα τεστάρει μόνο τις γνώσεις και τη μνήμη μας, αλλά κυρίως την παρατηρητικότητα, την αυτοσυγκέντρωση και την ψυχραιμία μας. Και αυτό γιατί οι περισσότερες απαντήσεις θα βρίσκονται κρυμμένες μέσα στις ίδιες τις ερωτήσεις. Σε κάθε επεισόδιο, τέσσερις διαγωνιζόμενοι θα καλούνται να απαντήσουν σε 12 τεστ γνώσεων και παρατηρητικότητας. Αυτός που θα απαντά σωστά στις περισσότερες ερωτήσεις θα διεκδικεί το χρηματικό έπαθλο και το εισιτήριο για το παιχνίδι της επόμενης ημέρας. Όσοι έχετε απορίες μη διστάζετε. Δηλώστε συμμετοχή τώρα και πάρτε μέρος στο συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ που φιλοδοξεί να γίνει η νέα καθημερινή μας διασκέδαση.

Read more