Έρωτας Μετά: Αυλαία σήμερα για τη σειρά του Alpha – Τι θα γίνει στο τελευταίο  επεισόδιο [vid]
Είναι και η τελευταία εμφάνιση της Βάσως Λασκαράκη στον Alpha
ΣΕΙΡΕΣ

Έρωτας Μετά: Αυλαία σήμερα για τη σειρά του Alpha – Τι θα γίνει στο τελευταίο επεισόδιο [vid]

Έρωτας Μετά: Σήμερα Τετάρτη το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Alpha.

Έρωτας Μετά: Στο σημερινό και τελευταίο επεισόδιο, ο Γιώργος τρέχει στο πλευρό της Νόρας και ο Αποστόλης μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ο Τόνι και ο Παπαδόπουλος καταλήγουν να δώσουν τέλος στην υπόθεση. Η Όλγα κάνει μια τελευταία προσπάθεια να καθαρίσει τ’ όνομά της, ενώ τα νέα για τον Φώτη, συνθλίβουν το Γιώργο, που βλέπει ένα κεφάλαιο της ζωής του να κλείνει. Η Άννα στον απόηχο της ομηρίας της, καταλαβαίνει πως θα χρειαστεί χρόνος για να επιστρέψει σε μια κανονικότητα.

Η ιστορία ολοκληρώνεται δείχνοντας μας τη Νόρα, τον Γιώργο, το Χρήστο, την Ηλέκτρα, την Άννα, τον Δημήτρης τον Κωνσταντίνο και τον Ηλία, να ζούνε ο καθένας τον δικό του «Έρωτα μετά». Αξίζει να σημειωθεί ότι το τηλεοπτικό κοινό επιβράβευσε τη σειρά στα social media κατακλύζοντάς τα με χιλιάδες μηνύματα. Ειδική μνεία έγινε στην πρωταγωνίστρια της σειράς Βάσω Λασκαράκη, την οποία μέχρι πρότινος είχαμε απολαύσει σε κωμικούς ρόλους.

Εκτός από την αυλαία για τη σειρά είναι και το κλείσιμο ενός κύκλου για τη Βάσω Λασκαράκη, η οποία δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία με το κανάλι, μετά από 7 χρόνια κοινής πορείας.

Read more