Ελεονώρα Μελέτη Νίκος Μάνεσης: Η κόντρα και η συνεργασία που έληξε νωρίς… [vid]
Η κόντρα άραγε θα οδηγήσει σε λήξη της συνεργασίας;
ΣΕΙΡΕΣ

Ελεονώρα Μελέτη Νίκος Μάνεσης: Η κόντρα και η συνεργασία που έληξε νωρίς… [vid]

Ελεονώρα Μελέτη Νίκος Μάνεσης: Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών θέλουν τους δυο συνεργάτες να βρίσκονται στα μαχαίρια.

Ελεονώρα Μελέτη Νίκος Μάνεσης: Τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες θέλουν τις σχέσεις των δύο συνεργατών σε άσχημο σημείο.

Τα δημοσιεύματα ακολούθησαν δηλώσεις και από τις δυο πλευρές, που μάλλον εντείνουν την κατάσταση.

Η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να δώσει μέσα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή, τη δική της απάντηση στα δημοσιεύματα που θέλουν την επαγγελματική της σχέση με τον Νίκο Μάνεση να περνάει κρίση.

«Αναφέρεσαι στα δημοσιεύματα που λένε ότι παραιτήθηκα;» αναρωτήθηκε η Ελεονώρα Μελέτη προς τον ραδιοφωνικό της συνεργάτη, Νικόλα Ράπτη. «Εγώ αγάπη μου είμαι σκυλί μαύρο! Του πολέμου! Δεν παραιτούμαι ποτέ. Ειδικά όταν δεν έχω την ευθύνη».

«Δεν ξέρω πως βγήκε αυτή η είδηση. Λένε ότι την Παρασκευή παραιτήθηκα, δεν παραιτήθηκα σε καμία περίπτωση. Ούτε καν τέθηκε τέτοιο ζήτημα. Δεν ξέρω πως ακριβώς βγήκε αυτό, αλήθεια σου λέω. Δεν θα το έκανα ποτέ, δεν θα άφηνα ποτέ μια μάχη» συμπλήρωσε, με ειλικρίνεια, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ALPHA. «Γενικώς είμαι της άποψης ότι δεν παραιτείσαι, δίνεις τη μάχη σου μέχρι το τέλος είτε με νίκη είτε με ήττα. Δεν είναι και κακό να χάνεις κάποιες φορές, ειδικά όταν δεν έχεις ευθύνη για το περιεχόμενο και τη θεματολογία εκεί είναι που δεν παραιτείσαι. Θα παραιτηθείς για κάτι που δεν έχεις ευθύνη; Πας καλά και συ; Τι μηνύματα κοινωνικά είναι αυτά που περνάς στους ακροατές;».

Λίγες ώρες αργότερα, ο Νίκος Μάνεσης απάντησε με δηλώσεις του στο newspistol.gr. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο Νίκος Μάνεσης απαντά ως εξής:

«Εδώ και τρεις εβδομάδες δεν ασχολούμαι με την εκπομπή της Ελεονώρας. Δεν συμμετέχω στις συσκέψεις και δηλώνω άγνοια των θεμάτων που προβάλλονται. Η Ελεονώρα και η ομάδα της έχουν την πλήρη ευθύνη.

Σύμφωνα με την διοίκηση του ALPHA, η Ελεονώρα αυτοπροτάθηκε για την πρωινή ζώνη και ήθελε να κάνει infotainmet. H διοίκηση μου ζήτησε να σχεδιάσω μια εκπομπή κατά τα πρότυπα του Σαββατοκύριακου και η Ελεονώρα δήλωνε ενθουσιασμένη. Επί δύο εβδομάδες ήμουν πάνω από την εκπομπή σε στούντιο και κοντρόλ, όμως μετά την μεταστροφή της Ελεονώρας ότι δε θέλει αυτό το κόνσεπτ διακριτικά απομακρύνθηκα. Αν χρειαστεί θα επανέλθω με στοιχεία».

Αναμένεται να δούμε εάν θα συνεχιστεί η συνεργασία και ποια μορφή θα μπορέσει να πάρει.

Read more