Ελεονώρα Μελέτη Νίκος Μάνεσης: Δεύτερος γύρος δηλώσεων – «Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση» [vids]
Οι δηλώσεις συνεχίστηκαν σε μια προσπάθεια να πέσουν λίγο οι τόνοι
ΣΕΙΡΕΣ

Ελεονώρα Μελέτη Νίκος Μάνεσης: Δεύτερος γύρος δηλώσεων – «Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση» [vids]

Ελεονώρα Μελέτη Νίκος Μάνεσης: Η παρουσιάστρια και ο Νίκος Μάνεσης συνέχισαν λίγο ακόμη το«παιχνίδι» των δηλώσεων, με σαφείς τάσεις όμως, για αποκλιμάκωση.

Ελεονώρα Μελέτη Νίκος Μάνεσης: Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου, συνάντησαν το πρωί της Πέμπτης, τη δημοσιογράφο.

Η ερώτηση είχε να κάνει ακόμη μια φορά με το τοπίο που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην ίδια και τον Νίκο Μάνεση για την εκπομπή, «Ώρα για Μελέτη». «Δεν αφήνω να με επηρεάζουν πράγματα» τόνισε η Ελεονώρα Μελέτη στην κάμερα.

«Επειδή είμαστε γενικώς όλοι λίγο μπερδεμένοι, κάποια στιγμή θα έρθει η στιγμή που θα τα πούμε όλα. Αλλά ίσως αυτή η στιγμή να μην είναι τώρα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN. «Κάποια εν τω μεταξύ είναι και απαντημένα… Δηλαδή το ότι αυτοπροτάθηκα! Θα το ακούνε και κορίτσια που μπορεί αν θέλουν κάποια στιγμή να κάνουν αυτή τη δουλειά και θα λένε, «α θα πηγαίνουμε και θα λέμε στα κανάλια να κάνουμε εκπομπές»! Έλα καλέ τώρα»!

«Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Υπήρχαν και τα δύο, συζητήσαμε επειδή ξέρανε και εσωτερικά ότι θα ανοίξουν ζώνες παραπάνω από μία, συζητήσαμε και ποιες θα ήταν ίσως οι πιο ευνοϊκές. Εγώ τους είπα ότι έχω και ένα παιδί και δεν μπορώ να δουλεύω από τις 6 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Δεν θέλω να το κάνω αυτό. Έγινα συζητήσεις που τις ξέρετε» συμπλήρωσε, με χαμόγελο, η παρουσιάστρια.

«Πλέον, το έλεγα και σε μια συνάδελφο προχθές, είναι σαν να συμβαίνει σε μια άλλη, έξω από μένα, το οτιδήποτε σε αυτή τη δουλειά. Δηλαδή έρχομαι και κάνω τη δουλειά μου, προς το παρόν είμαι αφοσιωμένη σε αυτό που έχουμε αναλάβει και δεν αφήνω να με επηρεάζουν πράγματα».

Να θυμίσουμε ότι την Τετάρτη 7/10 και μετά τις δηλώσεις που έκανε η Ελεονώρα Μελέτη στην πρωινή, ραδιοφωνική της εκπομπή, τονίζοντας πως «δεν είναι η ίδια υπεύθυνη για το περιεχόμενο της εκπομπής της», ο Νίκος Μάνεσης κλήθηκε να απαντήσει στην κάμερα του Πρωινού και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα.

«Παιδιά δεν θα μιλήσω σε μια εκπομπή που είναι απέναντι στην Ελεονώρα Μελέτη! Θα αρχίσουν οι διαρροές μετά. Την καλημέρα μου στον Βαγγέλη Περρή. Γεια σας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μάνεσης στην κάμερα του Πρωινού. «Παιδιά, επιστρέφω στη δουλειά μου. Δεν ήμουν ποτέ αρχισυντάκτης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Πρέπει να μάθετε πως το είχα πει πρώτα και μετά να το συζητήσουμε. Δεν κάνω δηλώσεις άλλες».

Φανταζόμαστε ότι κάποια στιγμή θα έρθει η λύση και από τους υπεύθυνους του καναλιού για την καλή λειτουργία της εκπομπής και την ανάκαμψη των νούμερων της τηλεθέασης.

Read more