Ελεονώρα Μελέτη: Φινάλε για τα «Μεσάνυχτα» – Τι είπε στον αποχαιρετισμό της  [vid]
Τέλος σεζόν για τη δημοφιλή εκπομπή
ΣΕΙΡΕΣ

Ελεονώρα Μελέτη: Φινάλε για τα «Μεσάνυχτα» – Τι είπε στον αποχαιρετισμό της [vid]

Ελεονώρα Μελέτη: Την τελευταία εκπομπή της παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τρίτης.

Ελεονώρα Μελέτη: Μετά από μία πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν, η Ελεονώρα Μελέτη έκανε χθες φινάλε στην εκπομπή Μεσάνυχτα και αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές.

Η παρουσιάστρια θέλησε να ευχαριστήσει το κοινό που την παρακολούθησε και τη στήριξε όλο αυτό το διάστημα. Έτσι, λίγο πριν ολοκληρωθεί η εκπομπή της χθες το βράδυ, η Ελεονώρα Μελέτη απευθυνόμενη στους τηλεθεατές είπε:

«Και έτσι λοιπόν να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ που για ακόμα μια χρονιά τιμήσατε με την παρουσία σας σε αυτήν εδώ την εκπομπή. Ήσασταν τυπικοί στο ραντεβού μας και μοιραστήκαμε μαζί με τους καλεσμένους μας όμορφες σκέψεις και πολλά συναισθήματα.

Να σας ευχηθώ να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι, να ξεκουραστείτε. Σίγουρα να είναι διαφορετικό από τα άλλα, αλλά να σας δώσει όλα όσα έχετε μέσα στην ψυχή σας. Αυτά ήθελα να πω και ανανεώνουμε το τηλεοπτικό μας ραντεβού για τον Σεπτέμβρη, σας φιλώ πολύ».

Στην εκπομπή«Μεσάνυχτα» παρακολουθήσαμε όλη τη χρονιά πολύ ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και εξομολογήσεις από τους προβεβλημένους καλεσμένους, οι οποίοι μοιράστηκαν προσωπικές τους στιγμές δίνοντας ελπίδα πολλές φορές και κουράγιο στους τηλεθεατές που μπορεί να αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις.

Read more