Ελεονώρα Μελέτη: Επιστρέφει «Μεσάνυχτα»
Οι συζητήσεις της έχουν πάντα ενδιαφέρον
ΣΕΙΡΕΣ

Ελεονώρα Μελέτη: Επιστρέφει «Μεσάνυχτα»

Ελεονώρα Μελέτη: Επιστρέφει και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με την παλιά της εκπομπή.

Ελεονώρα Μελέτη: Η ώρα παρόμοια… 00:20 κάθε Δευτέρα και Τρίτη με πολλές και ενδιαφέρουσες τηλεοπτικές εξομολογήσεις.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, μάλιστα, τη Δευτέρα στα «Μεσάνυχτα» έρχονται ο Χρήστος Δάντης αλλά και η Μαρίνα Βερνίκου. Την Τρίτη στην Ελεονώρα Μελέτη μιλούν η Βάνα Μπάρμπα και ο Βαγγέλης Χαρατσής, ένα από τα πρώτα κρούσματα κορονoϊού στη χώρα μας.

Θυμίζουμε ότι Ελεονώρα Μελέτη τις αρχές του 2017, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και από τον Απρίλιο του ίδιου έτους ανέλαβε τη παρουσίαση της εκπομπής “Survivor Πανόραμα”, η οποία σχετίζονταν εξ ολοκλήρου με το ριάλιτι “Survivor”. Η εκπομπή παρουσίαζε θέματα που αφορούσαν τον πέμπτο κύκλο του παιχνιδιού όπως επίσης φιλοξενούσε συνεντεύξεις των συμμετεχόντων του παιχνιδιού. Τον Ιανουάριο του 2018, ξεκίνησε να εμφανίζεται ως κριτής στον έκτο κύκλο του σόου χορού “Dancing with the stars” στον ΑΝΤ1 αλλά αποχώρησε νωρίτερα από την ολοκλήρωση του, λόγω προχωρημένης εγκυμοσύνης.

Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς, πήρε μεταγραφή στον τηλεοπτική σταθμό Alpha TV. Εκεί τον Οκτώβριο του 2018 ξεκίνησε να παρουσιάζει το late night talk show “Μετά τα Μεσάνυχτα”. Η εκπομπή φιλοξενεί ιστορίες ανθρώπων που έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα, δίνοντας τους την ευκαιρία να παρουσιάζουν τα γεγονότα όπως τα έχουν ζήσει. Η εκπομπή συνεχίζεται για δεύτερη σεζόν με τον τίτλο “Μεσάνυχτα”.

Στις 13 Απριλίου του 2018 ήρθε στο κόσμο η κόρη της Αλεξάνδρα Μαροσούλη. Την τηλεοπτική σεζόν 2019-2020 παρουσιάζει την εκπομπή ‘Μεσάνυχτα’.

Read more