![Ελένη Τσαγκά: Αφήνει το STAR και τα δελτία ειδήσεων μετά από 27 χρόνια [vid]](https://www.mivida.gr/wp-content/uploads/2020/09/02/eleni-tsagka-1.jpg)
Ελένη Τσαγκά: Αφήνει το STAR και τα δελτία ειδήσεων μετά από 27 χρόνια [vid]
Ελένη Τσαγκά: Η δημοσιογράφος εκφωνούσε τα δελτία ειδήσεων του σταθμού εδώ και 27 χρόνια.
Ελένη Τσαγκά: Την απόφασή της ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο facebook.
Έτσι, παρουσίασε τη Δευτέρα το μεσημεριανό δελτίο και αποχώρησε από το STAR παρά το γεγονός ότι η διοίκηση από την αρχή του καλοκαιριού της είχε προτείνει να επιλέξει οποιοδήποτε άλλο πόστο επιθυμούσε, προκειμένου να παραμείνει στο κανάλι.
Η παρουσιάστρια είχε πάρει την απόφαση της και την είχε ανακοινώσει από την Κυριακή στα social media ευχαριστώντας τους αγαπημένους της τηλεθεατές:

«Το τελευταίο μου δελτίο: To 1993 παρουσίασα το πρώτο απογευματινό δελτίο ειδήσεων του STAR. Μετά από πολλά πολλά μεσημεριανά, απογευματινά και κεντρικά δελτία, αύριο Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 στις 15:00 θα είμαι στον αέρα του STAR για τελευταία φορά… Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας!!!».
Η Ελένη Τσαγκά έχει παντρευτεί δύο φορές και έχει δύο δίδυμα παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Από το 2016 είναι παντρεμένη με τον βιολόγο Νίκο Γδοντέλη. Το ζευγάρι παντρεύτηκε μετά από δύο χρόνια σχέσης σε μία κλειστή τελετή με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους που έγινε στον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης στο Πασαλιμάνι. Παρανυφάκια ήταν τα δίδυμα της παρουσιάστριας και ο γιος του συζύγου της.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν, πως τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης ήταν αυτά που οδήγησαν τους υπεύθυνους του καναλιού να συζητήσουν με τη δημοσιογράφο την πιθανή αλλαγή πόστου, πράγμα που δεν δέχθηκε.
Εν αναμονή του επόμενου επαγγελματικού της βήματος,λοιπόν.