Ελένη Μενεγάκη: Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης της τελευταίας εκπομπής της [vid]
Τίτλοι τέλους
ΣΕΙΡΕΣ

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης της τελευταίας εκπομπής της [vid]

Ελένη Μενεγάκη: Την τετάρτη 1η Ιουλίου ζήσαμε όλοι μαζί τη μεγάλη αποχώρηση της αγαπημένης ξανθιάς παρουσιάστριας από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Ελένη Μενεγάκη: Η εκπομπή «Ελένη» έριξε αυλαία μετά από 15 χρόνια στον Alpha σε μια εκπομπή διάρκειας 210 λεπτών.

Η παρουσιάστρια θυμήθηκε μαζί μας και με τους περισσότερους συνεργάτες της από τα 15 χρόνια στον Alpha, τις καλύτερες στιγμές της. Έδειξε τα πρόσωπα της οικογένειάς της στους τηλεθεατές, έφερε όλους τους φίλους-συνεργάτες της στο πλατό και έριξε την αυλαία με μια φράση που της είχε πει ο Λάκης Λαζόπουλος:

«Έναν έναν όλους σας, αληθινά, χωρίς ψέματα, σας ευχαριστώ! Ελπίζω τα μάτια μου να σας είπαν πολλά σήμερα, πιο πολλά από ό,τι σας είπε η φωνή μου. Θα σας ψάχνω και θα με ψάχνετε, αλλά να θυμάστε κάτι, η ζωή συνεχίζεται κι είναι όλο εκπλήξεις. Γιατί όπως έλεγε και ένας φίλος μου κάποτε -Λάκη σε θυμάμαι πάντα- «Ελενίτσα μου, όταν η ζωή πάψει να σε εκπλήσσει είναι θάνατος».

Ποια είναι όμως τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε όμως η τελευταία εκπομπή της Ελένης;

Αναλυτικά τα ποσοστά στη μεσημεριανή ζώνη διαμορφώθηκαν ως εξής:

Το «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα συγκέντρωσε στο γενικό κοινό 17%. Στη δεύτερη θέση βρέθηκαν οι «Αλήθειες με τη Ζήνα» συγκεντρώνοντας 16,8%, ενώ την τρίτη θέση πήρε η «Ελένη» με 13,4%. Στο δυναμικό κοινό η εκπομπή που πήρε τη νίκη, ήταν οι «Αλήθειες με τη Ζήνα» συγκεντρώνοντας ποσοστό 17%. Ακολούθησε η «Ελένη» με 15,4% και στην τρίτη θέση βρέθηκε το «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» με 13,5%.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρουν πως η Ελένη Μενεγάκη αυτή τη στιγμή δεν έχει πάρει καμία οριστική απόφαση και σε πρώτη φάση θα αναχωρήσει για την Άνδρο για να ξεκουραστεί.

Read more