Ελένη Μενεγάκη: Αλλαγή ημερομηνίας για την αυλαία της εκπομπής «Ελένη»
Φτάνει ο καιρός του αποχαιρετισμού
ΣΕΙΡΕΣ

Ελένη Μενεγάκη: Αλλαγή ημερομηνίας για την αυλαία της εκπομπής «Ελένη»

Ελένη Μενεγάκη: Μια μικρή αλλαγή στα σχέδια της σχετικά με τη λήξη της εκπομπής της.

Ελένη Μενεγάκη: Η παρουσιάστρια, όπως ανακοίνωσε και πρόσφατα από την εκπομπή της, αποφάσισε να αποχωρήσει εντελώς από τα τηλεοπτικά δρώμενα, τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν,  με την ολοκλήρωση και του συμβολαίου της από τον Alpha.

Όλοι περίμεναν ότι η εκπομπή της στον Alpha θα ρίξει αυλαία την τελευταία Παρασκευή του Ιουνίου ή την πρώτη του Ιουλίου, όπως κάνει κάθε χρόνο, φέτος η μέρα είναι μη αναμενόμενη. Γιατί όπως όλα δείχνουν η «Ελένη», θα κατεβάσει ρολά μεσοβδόμαδα.

Η παρουσιάστρια θα αποχαιρετήσει το κοινό της την Τετάρτη 1η Ιουλίου. Και ο λόγος είναι επειδή η εκπομπή της δεν βγήκε στον αέρα τη Μεγάλη Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, όπως συνέβαινε συνήθως. Έτσι η παρουσιάστρια «χρωστάει» στο κανάλι τρεις εκπομπές και αυτές θα παίξουν στις 29 και 30 Ιουνίου και η τελευταία την Τετάρτη 1 Ιουλίου.

Αυτός είναι ο μέχρι στιγμής προγραμματισμός του Alpha και αν δεν αλλάξει για κάποιο λόγο στην πορεία, η Ελένη αποχαιρετίσει το τηλεοπτικό κοινό, ημέρα Τετάρτη.

Να θυμίσουμε ότι ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως την επόμενη σεζόν δεν θα είναι στην τηλεόραση, αφού όπως είπε, θέλει να δοκιμάσει άλλα πράγματα. Συγκινημένη και με τα μάτια υγρά, η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε αυτό το οποίο όλοι γνώριζαν. Πως αποχωρεί από τον Alpha μετά από δεκαπέντε χρόνια συνεργασίας.

Read more