Δημήτρης Μπέλλος: Αποχώρησε από το MasterChef και μίλησε για τη Μαρία [vid]
Δεν χωρίσαμε ποτέ με τη Μαρία
ΣΕΙΡΕΣ

Δημήτρης Μπέλλος: Αποχώρησε από το MasterChef και μίλησε για τη Μαρία [vid]

Δημήτρης Μπέλλος: Ήρθε η ώρα που χωρίστηκε το ζευγάρι μέσα στο σπίτι του MasterChef, μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Μπέλλου.

Δημήτρης Μπέλλος: Ο Δημήτρης Μπέλλος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου”, το πρωί της Παρασκευής μετά την αποχώρησή του και μίλησε για όλα αλλά κυρίως για τη Μαρία Μπέη και τη σχέση τους.

Ξεκαθάρισε λοιπόν ότι συνεχίζουν να είναι μαζί. «Ήμουν πεσμένος ψυχολογικά από κάποιο σημείο του διαγωνισμού και μετά, ειλικρινά ήθελα να φύγω γιατί κάποια πράγματα με ενόχλησαν. Θα το αφήσω εκεί. Με ενόχλησαν πάρα πολύ και η Μαρία ήταν αυτή που με κράτησε στον διαγωνισμό. Δεν έχασα επίτηδες για να μείνει η Μαρία στο παιχνίδι».

«Είμαστε μαζί με τη Μαρία! Όταν βγήκαμε από το παιχνίδι, εγώ πήγα σπίτι μου και η Μαρία στο σπίτι της. Όχι, δεν χωρίσαμε ποτέ. Για μένα ήταν βαρετό το MasterChef μέσα στο σπίτι. Η Μαρία έδινες ένα χρώμα και μια… απαλή όμορφη γκρίνια. Μέχρι και για μένα ήμασταν λίγο κουραστικοί μέσα στο σπίτι».

«Η Μαρία στην αρχή ήταν πολύ ξινή, μετά γλύκανε λίγο. Δεν επηρέασε η Μαρία τη συμπεριφορά μου στο παιχνίδι», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μπέλλος.

Read more