Δανάη Μπάρκα: Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα – Δείτε το teaser trailer που μόλις κυκλοφόρησε [vid]
Όλα είναι σχεδόν έτοιμα...
ΣΕΙΡΕΣ

Δανάη Μπάρκα: Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα – Δείτε το teaser trailer που μόλις κυκλοφόρησε [vid]

Δανάη Μπάρκα: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer της εκπομπής.

Δανάη Μπάρκα: Αυτές τις ημέρες η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της ετοιμάζουν πυρετωδώς τη νέα πρωινή εκπομπή του Mega, Πάμε Δανάη!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εκπομπή καλώς εχόντων των πραγμάτων θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Σεπτεμβρίου. Η Δανάη Μπάρκα και οι αξιόλογοι και έμπειροι συνεργάτες της ετοιμάζουν ένα διαφορετικό και ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρωινό για τους τηλεθεατές.

Το teaser trailer που κυκλοφορεί, κρύβει το νέο σύνθημα του Mega για το φετινό φθινόπωρο «Επιτέλους νέο πρόγραμμα», το οποίο το Μεγάλο Κανάλι ετοιμάζει σταδιακά.

Όσον αφορά στη Δανάη Μπάρκα, είναι μία ανεξάντλητη πηγή θετικής ενέργειας, μία σαρωτική προσωπικότητα γεμάτη αισιοδοξία και έντονο ταμπεραμέντο. Με λίγα λόγια πρόκειται για τη φίλη που όλοι θα ήθελαν να έχουν. Εκείνη λοιπόν, θα σας υποδέχεται κάθε μέρα στις 10:00 στο νέο της «σπίτι», στο MEGA, με την καλύτερη διάθεση.

Μαζί της θα βρίσκονται η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Άρης Καβατζίκης παρέα με τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο, τη Σίσσυ Καλλίνη και μια μοναδική ομάδα από καινούργια πρόσωπα που θα σας κρατάει συντροφιά καθημερινά. Στην κουζίνα ο Απόστολος Ρουβάς.

Τη δημιουργική επιμέλεια της εκπομπής έχει αναλάβει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Μίνως Θεοχάρης ενώ την αρχισυνταξία η Αγγελική Κωνσταντοπούλου.

Read more