Δανάη Μπάρκα: Η συγκίνησή της στην πρεμιέρα όταν αντίκρισε τη μαμά, Βίκυ Σταυροπούλου [vid]
Συγκινητικές στιγμές στην πρώτη εκπομπή
ΣΕΙΡΕΣ

Δανάη Μπάρκα: Η συγκίνησή της στην πρεμιέρα όταν αντίκρισε τη μαμά, Βίκυ Σταυροπούλου [vid]

Δανάη Μπάρκα: Πρεμιέρα έκανε σήμερα η πρωινή εκπομπή του Μega, Πάμε Δανάη!

Δανάη Μπάρκα: Η ηθοποιός και πλέον παρουσιάστρια λύγισε στον αέρα, από όσα είπε η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου.

«Θεωρώ ότι είναι κάτι πολύ τολμηρό αυτό που πάει να κάνει, αλλά της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη γιατί ξέρω ότι είναι ένα παιδί έξυπνο, ευαίσθητο», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου στο βίντεο με όσα θα έλεγαν διάφοροι ηθοποιοί για τον κορονοϊό. Έτσι το προλόγισε η Δανάη Μ πάρκα λίγο μετά την πρεμιέρα της εκπομπής, αλλά δεν υπολόγιζε την έκπληξη που της είχαν ετοιμάσει οι συνεργάτες της.

Στο βίντεο εκτός από τους πολλούς και γνωστούς ηθοποιούς, εμφανίστηκε και η μητέρα της Δανάης, η Βίκυ Σταυροπούλου. Φυσικά δεν αναφέρθηκαν στον κορονοϊό αλλά άρχισαν να στέλνουν ευχές στη Δανάη η οποία άρχισε να συγκινείται αλλά λύγισε πραγματικά όταν εμφανίστηκε στην οθόνη η μητέρα της.

«Θεωρώ ότι είναι κάτι πολύ τολμηρό αυτό που πάει να κάνει, αλλά της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη γιατί ξέρω ότι είναι ένα παιδί έξυπνο, ευαίσθητο. Τώρα τι να πει μια μαμά για το παιδί της;», ανέφερε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Δανάη Μπάρκα σκούπισε τα δάκρυα από το πρόσωπό της και σχολίασε: «Είναι πολύ δύσκολο αυτό που πάει να συμβεί, Η στήριξη είναι μεγάλο πράγμα και ευχαριστώ».

Read more