Άσπα Τσίνα: Ποια είναι η επικρατέστερη να την αντικαταστήσει στο J2US [vid]
Ψάχνουν coach για τον Μάριο
ΣΕΙΡΕΣ

Άσπα Τσίνα: Ποια είναι η επικρατέστερη να την αντικαταστήσει στο J2US [vid]

Άσπα Τσίνα: Πριν λίγες ημέρες η Άσπα Τσίνα ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το show για λόγους υγείας.

Άσπα Τσίνα: Η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή της αποκάλυψε ποιο πρόσωπο συζητά ώστε να αντικαταστήσει την Άσπα Τσίνα. Η Σίσσυ Χρηστίδου τόνισε ότι έχει προγραμματιστεί ραντεβού μεταξύ της παραγωγής και γνωστής τραγουδίστριας η οποία είναι αρχικά, θετική για να αντικαταστήσει την Άσπα Τσίνα στο J2US.

«Έχουμε κάποιες πληροφορίες για το τι θα συμβεί. Σήμερα θα γίνει ένα μεγάλο μίτινγκ από την παραγωγή για το ποια θα αντικαταστήσει την Άσπα. Ακούστηκαν πολλά για τη Χρύσπα γιατί ήταν η μόνη γυναίκα που αποχώρησε, αλλά μάλλον δεν ισχύει.» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Και πρόσθεσε: «Έχει γίνει επαφή με ένα πρόσωπο που είχε συζητηθεί για το J2US, το πρόσωπο αυτό είναι ανοικτό και θετικό. Σήμερα θα γίνει η σύσκεψη, αλλά έχει γίνει ήδη η επικοινωνία, έχουν μιλήσει με το πρόσωπο για να δουν αν ενδιαφέρεται. Ακούστηκαν πολλά για τη Χρύσπα γιατί ήταν η μόνη γυναίκα που αποχώρησε, αλλά μάλλον δεν ισχύει. Έχει γίνει επαφή με ένα πρόσωπο που είχε συζητηθεί για το J2US, το πρόσωπο αυτό είναι ανοικτό και θετικό. Σήμερα θα γίνει η σύσκεψη, αλλά έχει γίνει ήδη η επικοινωνία, έχουν μιλήσει με το πρόσωπο για να δουν αν ενδιαφέρεται. Το πρόσωπο ενδιαφέρεται και είναι η Άντζελα Δημητρίου.

Ο Μάριος Πρίαμος από την άλλη δήλωσε ότι «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με όποια έρθει για να είναι coach μου».

Read more