Αντώνης Σρόιτερ μεσάνυχτα: Η πανδημία, η οικογένεια και η δημοσιότητα [vid]
Έχει μεγάλη αδυναμία στις κόρες του
ΣΕΙΡΕΣ

Αντώνης Σρόιτερ μεσάνυχτα: Η πανδημία, η οικογένεια και η δημοσιότητα [vid]

Αντώνης Σρόιτερ μεσάνυχτα: Ο δημοσιογράφος του Alpha ήταν καλεσμένος χθες στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Αντώνης Σρόιτερ μεσάνυχτα:  Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha μίλησε φυσικά για την πανδημία και τον covid-19 αλλά έκανε μια σπάνια αναφορά στην προσωπική και οικογενειακή του ζωή.

Ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος τόνισε: «όλο αυτό (η πανδημία) διπλασίασε ή τριπλασίασε τη δουλειά μας, αλλά όταν έχεις τόσο σημαντικά θέματα και μια πανδημία που εύχομαι να μην ξαναντιμετωπίσουμε στη διάρκεια της ζωής μας, πραγματικά καταλαβαίνεις ότι ο ρόλος του δημοσιογράφου είναι να είναι εκεί. Να είναι εκεί, να το ζήσει, να προσπαθήσει να περάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ενημέρωση στον κόσμο και να ελπίζουμε όπως όλοι για κάτι καλύτερο».

Και υπογράμμισε: «Σίγουρα, όμως, αυτές τις πρωτόγνωρες σκηνές για όλους μας, αν έλεγα πριν από ένα χρόνο ότι θα μας κλείσουν σπίτι, θα είναι η αστυνομία να κυνηγάει όποιον κυκλοφορεί στους δρόμους, θα κλείσουν οι εκκλησίες, δεν θα υπάρχει τίποτα στο κομμάτι της διασκέδασης και θα στέλνουμε μήνυμα, θα μου έλεγες ότι αυτό είναι ταινία! Αυτή την ταινία την ζούμε, λοιπόν, ας ελπίσουμε ότι αυτή η ταινία θα έχει καλό τέλος».

Συνέχισε περιγράφοντας μια τυπική ημέρα του, η οποία ξεκινάει στις 11 το πρωί και τελειώνει στις 11 το βράδυ, ενώ σε ό,τι αφορά τον ίδιο, «αν υπάρχει ένα καλό από την πανδημία κέρδισα λίγο χρόνο να κάτσω σπίτι τις ώρες που δεν ήμουν στη δουλειά, επειδή τελείωσαν όλες οι άλλες υποχρεώσεις. Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω την οικογένειά μου, είναι καλοί άνθρωποι. Ειδικά για κάποιον που φεύγει από το σπίτι, είναι ακόμα καλύτεροι άνθρωποι. Συμπάσχω και με όσους κλείστηκαν με μικρά παιδιά στο σπίτι για πολλές ώρες, οπότε μπορώ να καταλάβω τις μητέρες και τους πατεράδες που είχαν μια έντονη επαγγελματική ζωή και ξαφνικά βρέθηκαν κλεισμένοι στο σπίτι με τα παιδιά που δεν πάνε σχολείο»

Ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε πως έχει πολλές τύψεις που οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να βλέπει πολλές ώρες τις κόρες του, δηλώνοντας πως αυτό που περιμένει πάντα είναι τα Σαββατοκύριακα. «Αυτό το διάστημα μου έδωσε την ευκαιρία να καλύψω πολύ χαμένο χρόνο και θα μου κακοφανεί όταν θα επιστρέψουμε σε μια καθημερινότητα που τα παιδιά θα είναι στο σχολείο και εγώ στα γνωστά μου 12ωρα, αλλά έτσι είναι η ζωή»

Μιλώντας για τις κόρες του αλλά και για το πώς είναι ο ίδιος ως μπαμπάς, ο Αντώνης Σρόιτερ αποκάλυψε πως οι δικές του κόρες “παίζουν ξύλο” και όχι με κούκλες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι κορίτσια – αγόρια μέσα στο σπίτι», ενώ αστειευόμενος δήλωσε πως θα κλείσει τις κόρες του σε… μοναστήρι λόγω του ότι δεν μπορεί να δεχθεί τα φλερτ των κορών του σε λίγα χρόνια. Εκεί μάλιστα φαίνεται πως βρήκε «σύμμαχο» και τον σύζυγο της Ελεονώρας Μελέτη, Θοδωρή Μαροσούλη, ο οποίος όπως ανέφερε η παρουσιάστρια σκέφτεται να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο μόλις η Αλεξάνδρα κλείσει τα 13.

Όσο για τη δημοσιότητα αλλά και για το πώς διαχειρίζεται η σύζυγός του Ιωάννα το «παιχνίδι» αυτό, ο δημοσιογράφος εξήγησε πως δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς κάποιες φορές τη δημοσιότητα, ενώ παράλληλα σχολίασε πως λόγω του ότι ο ίδιος έγινε διάσημος σε ηλικία 35 ετών ήταν αρκετά δύσκολο να καβαλήσει το καλάμι.

Read more