Αντελίνα Βαρθακούρη: Δίνει την καλύτερη απάντηση στα σχόλια σχετικά με τα κιλά της
Η Αντελίνα Βαρθακούρη δίνει την καλύτερη απάντηση στα σχόλια σχετικά με τα κιλά της
ΣΕΙΡΕΣ

Αντελίνα Βαρθακούρη: Δίνει την καλύτερη απάντηση στα σχόλια σχετικά με τα κιλά της

Αντελίνα Βαρθακούρη: Είναι δυναμική και εκρηκτική, έτσι την γνωρίσαμε πρόσφατα μέσω του Globetrotters του Star.

Αντελίνα Βαρθακούρη: ‘Ηταν η νικήτρια μαζί με τον σύζυγό της Χάρη Βαρθακούρη στο ταξιδιωτικό παιχνίδι που προβλήθηκε τη σεζόν που μας πέρασε και μέσω αυτού της ανοίχτηκαν νέοι δρόμοι στην μικρή οθόνη. Η Αντελίνα Βαρθακούρη θα παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι», στον Alpha.

To παιχνίδι κάνει τελικά πρεμιέρα στον Alpha τη Δευτέρα 1 Ιουνίου στις 16.30. Με την ευκαιρία αυτή η παρουσιάστρια παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα και την Αθηνά Ζαχαράκη. Η Αντελίνα Βαρθακούρη μίλησε για όλους και για όλα, ενώ δε δίστασε να απαντήσει σε όσους έχουν κάνει κατά καιρούς σχόλια για το βάρος και τα κιλά της και έδειξε ξεκάθαρα ότι δεν ενοχλείται από τα αρνητικά σχόλια.

«Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα ασκούν πιο σκληρή κριτική από αυτήν που χρειάζεται, χωρίς καν να τους ζητηθεί η άποψή τους», σχολίασε σχετικά η Αντελίνα Βαρθακούρη. «Για μένα, για να πάψει να είναι αντικείμενο σχολιασμού το βάρος και γενικότερα η εικόνα ενός ανθρώπου, πρέπει εμείς οι ίδιοι να δείξουμε ότι δεν νοιαζόμαστε για το τι πιστεύουν οι άλλοι για την εμφάνισή μας. Εγώ προσωπικά δεν ενοχλούμαι με κανένα αρνητικό σχόλιο, δεν δίνω σημασία. Όταν αποφασίζω να χάσω, να πάρω κιλά ή να κάνω οποιαδήποτε αλλαγή στην εμφάνισή μου, το κάνω για μένα».

Αυτό θα πει αυτοπεποίθηση και είναι αυτό πραγματικά χρειάζεται η ελληνική τηλεόραση.

Read more