Ανατροπή με Φιλιππίδη – Αντωνοπούλου στο Mega Channel
Το δίδυμο της πρωινής ζώνης του MEGA
ΣΕΙΡΕΣ

Ανατροπή με Φιλιππίδη – Αντωνοπούλου στο Mega Channel

Νίκος Φιλιππίδης, Μπάγια Αντωνοπούλου: Το πιο ..Mega προϊόν του καναλιού.

Η πρώτη εκπομπή που πήρε το πράσινο φως για τη νέα σεζόν, καθώς τηρεί με ακρίβεια τις προδιαγραφές της διοίκησης του Mega, είναι το πολύ πρωινό πρόγραμμα του καναλιού. Ασφαλείς πληροφορίες μεταφέρουν την εκτίμηση, ότι η εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega με τους Νίκο Φιλιππίδη και Μπάγια Αντωνοπούλου, είναι το πιο ..Mega προιόν του καναλιού και ως εκ τούτου θεωρείται δεδομένο ότι θα παραμείνει στο πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου.

Η εκπομπή που κινείται σταθερά πάνω από τον μέσο όρο του καναλιού από πλευράς τηλεθέασης, θεωρείται το πρόγραμμα που κινείται πιο κοντά στις προδιαγραφές που είχαν τεθεί για την επανέναρξη του νέου καναλιού. Μόνο τυχαία δεν ήταν άλλωστε η επιλογή να επανεκκινήσει το πρόγραμμα του σταθμού στις 17 Φεβρουαρίου με την συγκεκριμένη εκπομπή. Επιβεβαιώνεται αντίθετα ο προβληματισμός για άλλα προγράμματα, ενώ στο κάδρο μπαίνουν και εκπομπές με καλές επιδόσεις που δεν θεωρούνται ωστόσο και τόσο ..Mega προιόν

Να υπενθυμίσουμε πάντως ότι πριν από λίγες ημέρες υπήρχε το σενάριο το τηλεοπτικό ζευγάρι να μην συνεχίσει στο Μεγάλο Κανάλι. Συγκεκριμένα στο άρθρο του pagenews.gr και όπως ανέφεραν τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ, ο Νίκος Φιλιππίδης και η Μπάγια Αντωνοπούλου αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από την πρωινή ενημερωτική ζώνη, καθώς το εγχείρημα δεν στέφθηκε με επιτυχία με το δημοσιογραφικό δίδυμο να μην πιάνει τα νούμερα που περίμενε ο σταθμός.

Μάλιστα στελέχη του Mega Channel είχαν προσεγγίσει τους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα, από τον ΣΚΑΙ, αλλά οι δυο παρουσιαστές ανανέωσαν για ακόμη δυο χρόνια το συμβόλαιό τους με τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου. Επειδή όμως στην τηλεόραση υπάρχουν πάντα ανατροπές, στο Mega Channel φαίνεται πως αποφάσισαν να δώσουν ευκαιρία στον Νίκο Φιλιππίδη και την Μπάγια Αντωνοπούλου για να συνεχίσουν και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Read more