Αναστάσης Ροϊλός: Καλύτερα να μεγαλώνεις χωρίς πατέρα, παρά με έναν κακό πατέρα [vid]
Έγινε πολύ αγαπητός μέσα από τη σειρά Άγριες Μέλισσες
ΣΕΙΡΕΣ

Αναστάσης Ροϊλός: Καλύτερα να μεγαλώνεις χωρίς πατέρα, παρά με έναν κακό πατέρα [vid]

Αναστάσης Ροϊλός: Ο ηθοποιός ήταν χθες καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αναστάσης Ροϊλός: Ο γνωστός ως Νικηφορός από τις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε για όλα, για την αγαπημένη σειρά, την καραντίνα αλλά και το πώς μεγάλωσε μόνο με τη μητέρα του.

Η συνέντευξη ξεκίνησε τηλεφωνικά… στο πρώτο μέρος της εκπομπής δηλαδή ο ηθοποιός μίλησε στο τηλέφωνο με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την πανδημία και τον κορονοϊό. Στη συνέχεια, προβλήθηκε το εισαγωγικό βίντεο και ξεκίνησε η μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη προ καραντίνας.

«Είναι φοβερό αυτό που συνέβη. Τελευταία στιγμή, αποφασίστηκε Κυριακή ότι σταματάμε. Έτσι πήρα τα πράγματά μου και πέρασα εκτός Αθηνών την καραντίνα. Συγκεκριμένα στον Ωροπό. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι ένα μούδιασμα, όλα έγιναν πολύ γρήγορα», δήλωσε, αναφερόμενος στην πανδημία.

Ο ηθοποιός επίσης να φέρθηκε και στο γεγονός ότι στην αρχή της σειράς φορούσε περουκίνι, «Όταν με πήραν για τη σειρά, είχα ξυρισμένο κεφάλι. Έστειλα φωτογραφία στη casting director με το ξυρισμένο μου μαλλί και μου απάντησε “Με σκότωσες!”, έτσι αναγκάστηκα να φοράω περουκίνι στα πρώτα 24 επεισόδια», δήλωσε γελώντας ο ηθοποιός.

Η πιο δυνατή στιγμή ήταν όμως, όταν αναφέρθηκε στη μονογονεϊκή του οικογένεια, «Μεγάλωσα μόνο με τη μητέρα μου. Γεννήθηκα το 1988, πήγα σχολείο το ’90, οι μονογονεϊκές οικογένειες ήταν ελάχιστες. Σε μεγάλο βαθμό ισχύει ότι ήμασταν δακτυλοδεικτούμενοι. Στο σχολείο έλεγαν “γιατί δεν βλέπω τον μπαμπά σου”. Αυτό που μου έδωσε η μητέρα μου από μικρό, ήταν πως ένα κι ένα κάνουν δύο, αυτή είναι η κατάσταση, την ξέρεις από τώρα, δεν σε παραμυθιάζω. Ήξερα από πολύ μικρός τι μου γίνεται. Ήμουν προστάτης της οικογένειας εκ των πραγμάτων, αλλά δεν είναι κάτι που με έκανε σκληρό ή με έκανε πιο άντρα. Νομίζω ότι δυναμώνεις, ότι σε νοιάζουν άλλα πράγματα. Είχα συνειδητοποιήσει ότι καλύτερα χωρίς πατέρα παρά με έναν κακό πατέρα. Η φιγούρα η πατρική είναι ένα ποτ πουρί χαρακτήρων, συμπεριφορών από άλλους γονείς και όχι μόνο. Γεννήθηκα σε αυτή την κατάσταση, δεν έχασα κάτι. Για μένα είναι πολύ πιο ζόρικη η περίπτωση κάποιος να χάσει τον πατέρα του σε μία τρυφερή ηλικία ή σε μία ηλικία πιο μεγάλη με τον οποίο είχε καλή σχέση, παρά αυτό που συνέβη σε μένα», κατέληξε ο Αναστάσης Ροϊλός.

Read more