Άγριες Μέλισσες: Τηλεδιάσκεψη για τους συντελεστές της σειράς όπου μίλησαν και για τις εξελίξεις
Ο Λεωνίδας Κακούρης πρωταγωνιστεί στη σειρά που σημειώνει τεράστια επιτυχία φέτος
ΣΕΙΡΕΣ

Άγριες Μέλισσες: Τηλεδιάσκεψη για τους συντελεστές της σειράς όπου μίλησαν και για τις εξελίξεις

Άγριες Μέλισσες: Η τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23/4 όπου οι συντελεστές εκτός από τα νέα τους μίλησαν και για τις εξελίξεις της σειράς.

Άγριες Μέλισσες:  Ο Λεωνίδας Κακούρης «μαρτύρησε»μέσω instagram ότι όλοι οι συντελεστές βρέθηκαν διαδικτυακά για να πούνε τα νέα τους και άλλα πολλά. Η Ελένη Καρακάση για παράδειγμα μας είπε ότι οι αποφάσεις που πάρθηκαν είναι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα μόλις αρθούν τα περιοριστικά μέτρα με πιθανές ημερομηνίες την 4η, 11η ή 18ή Μαΐου. Ανυπόμονοι όμως είναι και όλοι οι συντελεστές προκειμένου να επιστρέψουν στα γυρίσματα.

Το απόγευμα της Παρασκευής, λοιπόν ο Λεωνίδας Κακούρης μας άφησε να ρίξουμε μια ματιά μέσω Instagram στο τι κάνουν οι αγαπημένοι μας ηθοποιοί όσες μέρες μένουν στο σπίτι. Βλέπουμε λοιπόν τους: Λευτέρη Χαρίτο, Αναστάση Ροιλό, Μαρία Αντουλινάκη, Αμαλία Καβάλη, Αλέξανδρο Καλπακίδη, Γιώργο Γεροντιδάκη, Γιώργο Γάλλο, Δανάη Λουκάκη, Λεωνίδα Κακούρη, Έλλη Τρίγγου, Μαρία Κίτσου, Κωνσταντίνο Δανίκα, Μαρία Πετεβή, Χρήστο Πλαϊνη και Ελένη Καρακάση, να μιλάνε για τα πάντα.

«Μελισσοεπικοινωνία στον καιρό της καραντίνας», σημείωσε ο Λεωνίδας Κακούρης.

Read more