Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο – Πως διαμορφώνεται η τηλεθέαση [vid]
Η Θεοδοσία είναι έτοιμη να κάνει αποκαλύψεις
ΣΕΙΡΕΣ

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο – Πως διαμορφώνεται η τηλεθέαση [vid]

Άγριες Μέλισσες: H σειρά εποχής του ΑΝΤ1 ξεκίνησε και πάλι κερδίζοντας την προτίμηση του κοινού.

Άγριες Μέλισσες: Το σημερινό επεισόδιο, το 4ο τους δεύτερου κύκλου μας επιφυλάσσει καταιγιστικές εξελίξεις.

Η Θεοδοσία προειδοποιεί την Ελένη πως θα καταδώσει την ίδια και τις αδερφές της για τον φόνο του Σέργιου και η Ελένη αναγκάζεται να προχωρήσει σε μια συμφωνία μαζί της… Ο Νικηφόρος δεν δέχεται να δώσει στον Μιλτιάδη τα στοιχεία που μπορούν να καταστρέψουν ολοσχερώς τον Δούκα ενώ ο Κυπραίος καταφέρνει να πάρει απ’ τον γέροντα Νικόδημο τις φωτογραφίες που αποδεικνύουν την απιστία της Μυρσίνης και έπειτα την εκβιάζει μ’ ένα μεγάλο χρηματικό ποσό προκειμένου να το σκάσει απ’ το Διαφάνι.

Πώς θα αντιδράσει η Μυρσίνη; Η επόμενη μέρα βρίσκει όλο το χωριό σε κλίμα χαράς και γλεντιού λόγω του ετήσιου καλοκαιρινού πανηγυριού τους. Το γιορτινό κλίμα όμως θα χαλάσει όταν εξαφανίζεται ο μικρός γιος του Τόλλια αλλά και από μια μεγάλη αποκάλυψη που θα αλλάξει τα πάντα… Η ώρα μηδέν για τις αδερφές Σταμίρη έφτασε.

Οι Άγριες Μέλισσες φαίνεται να προηγούνται των άλλων προγραμμάτων στην ζώνη prime time. Στη χθεσινή αναμέτρηση είχαμε το καθιερωμένο ραντεβού με τις Άγριες Μέλισσες και τις 8 Λέξεις ενώ στον ανταγωνισμό έκανε είσοδο στις 21.00 το Μην Αρχίζεις Την Μουρμούρα. Ποιός πέρασε μπροστά το βράδυ Τετάρτης;

Αναλυτικά:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Άγριες Μέλισσες – 26,8%
Μην Αρχίζεις Την Μουρμούρα – 15,2%
8 Λέξεις – 14%

ΓΕΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Άγριες Μέλισσες – 28,1%
8 Λέξεις – 21,2%
Μην Αρχίζεις Την Μουρμούρα – 15,9%

Read more