Άγριες Μέλισσες: Θεοδοσία και Ελένη σε μια σκηνή που θα συγκλονίσει [vid]
Μια δυνατή σκηνή σήμερα στις Άγριες Μέλισσες
ΣΕΙΡΕΣ

Άγριες Μέλισσες: Θεοδοσία και Ελένη σε μια σκηνή που θα συγκλονίσει [vid]

Άγριες Μέλισσες: Το σημερινό επεισόδιο έχει μια δυνατή σκηνή ανάμεσα στις δυο γυναίκες που λύνουν επιτέλους τις διαφορές τους.

Άγριες Μέλισσες: Η Θεοδοσία επισκέπτεται την Ελένη στο κρατητήριο σε μια σκηνή που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Ο διάλογος ανάμεσα στις δύο γυναίκες είναι πολύ δυνατός και βάζει κάποια πράγματα στη θέση τους. Η Θεοδοσία απολογείται για όλα όσα έκανε στην Ελένη, όπως μας μετέφερε σήμερα, το Πρωινό:

Θεοδοσία: Συγγνώμη. Συγγνώμη που με βλέπεις έτσι. Συγγνώμη για όλα.
Ελένη: Δεν υπάρχει λόγος να μου ζητάς συγγνώμη.
Θεοδοσία: Εγώ φταίω για ό,τι περνάς. Είχες δίκιο, δεν σε πίεσα να παραδοθείς για να δικαιωθεί ο Γιάννος, αλλά για να σε εκδικηθώ. Και εσένα και τον Λάμπρο. Για να μην μείνετε ποτέ μαζί. Για να μην είστε ποτέ ευτυχισμένοι. Γιατί είμαι μικρόψυχη. Ντρέπομαι και να σε κοιτάξω.
Ελένη: Δεν πειράζει Θεοδοσία.
Θεοδοσία: Μη λες πως δεν πειράζει, με κάνεις να νιώθω χειρότερα, ακόμα πιο βρώμικη από όσο φέρθηκα. Σήμερα που σε άκουσα στο δικαστήριο κατάλαβα πως δεν ήσουν ποτέ ευτυχισμένη. Σε εμπόδισα να πάρεις αυτόν που αγαπούσες, πάλεψες μόνη σου να φτιάξεις μια ζωή για σένα και τις αδερφές σου και ο άντρας που περίμενες γύρισε παντρεμένος.
Ελένη: Τι νόημα πια έχουν όλα αυτά; Θεοδοσία μην το κάνεις αυτό.

Θεοδοσία: Τότε πήρες την απόφαση να πεις ναι στον Σέργιο, έτσι δεν είναι; Δεν ήταν μόνο η πίεση των Σεβαστών, ήταν και η απογοήτευση για τον Λάμπρο. Έτσι έβαλες τον σατανά στο σπίτι σου.
Ελένη: Γι’ αυτό και είπα πως είμαι ένοχη για πολλά.
Θεοδοσία: Και όταν για πρώτη φορά έφτασες κοντά να νιώσεις λίγη ευτυχία, βρέθηκα εγώ στον δρόμο σου.
Ελένη: Εσύ δεν ήξερες τίποτα από όλα αυτά.
Θεοδοσία: Έπρεπε να καταλάβω. Κι εσύ όπως κι εγώ δεν είχαμε ποτέ αυτό που λαχτάρησε η ψυχή μας. Η ίδια φωτιά μας έκαιγε.
Ελένη: Είναι θηρίο ο έρωτας, σε αρπάζει χωρίς να το καταλάβεις και δεν σε αφήνει εύκολα από τα χέρια του χωρίς να πονέσεις. Αυτό ξέρω.
Θεοδοσία: Εγώ σε έριξα όμως ακόμα πιο βαθιά. Σήμερα, όταν άκουσα τον εισαγγελέα να ζητάει τέτοια ποινή, μου κόπηκε η ανάσα. Ποτέ δεν ήθελα να φτάσουμε εδώ Ελένη. Σε παρακαλώ, πρέπει να με πιστέψεις, ποτέ δεν το ήθελα αυτό. Σε ικετεύω, πίστεψε τουλάχιστον αυτό.

Επεισόδιο 16: Η Θεοδοσία επισκέπτεται την Ελένη στη φυλακή για να ζητήσει συγχώρηση και κάτω από το βάρος της απόφασης του δικαστηρίου, οι δύο γυναίκες συμφιλιώνονται. Ο Δούκας, θορυβημένος από το ένταλμα σύλληψης εναντίον του, καταστρώνει με τη βοήθεια του Μελέτη και του Κωνσταντή ένα σχέδιο διαφυγής, παρά τις αντιρρήσεις της Μυρσίνης. Πριν φύγει όμως, θα κάνει μια τελευταία κίνηση, που θα σοκάρει όλη την οικογένεια. Ο Βάλιαρης κρατάει αιχμάλωτό τον Μπεκιάρη με στόχο να τον αναγκάσει να ομολογήσει τα εγκλήματά του και το δολοφόνο του γιου του Νέστορα. Θα μάθει την αλήθεια ο Νέστορας; Η Ελένη μπαίνει στην αίθουσα του δικαστηρίου με θάρρος, έτοιμη να ακούσει την ετυμηγορία και ν’ αντιμετωπίσει τη μοίρα της. Την ίδια στιγμή, ο Μιλτιάδης αποφασίζει να αποδώσει μόνος του δικαιοσύνη για τον άδικο θάνατο του Γιάννου.

Read more