Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Το τραγικό τέλος του Κυπραίου και της Θεοδοσίας
Τραγική κατάληξη για Κυπραίο και Θεοδοσία
ΣΕΙΡΕΣ

Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Το τραγικό τέλος του Κυπραίου και της Θεοδοσίας

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στο επιτυχημένο σίριαλ είναι καταιγιστικές.

Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί το πέρασμα του Κυπραίου και της Θεοδοσίας από το Διαφάνι.

Η δίκη της Ελένης δεν φέρνει ανατροπές µόνο στη δική της ζωή αλλά και σε όλους όσοι εµπλέκονται στην υπόθεση του φόνου του Σέργιου και όσων ακολούθησαν. Εκείνος που επηρεάζεται, όµως, περισσότερο είναι ο Μιλτιάδης, ο οποίος διαπιστώνει πως ο ίδιος του ο αδελφός σκότωσε τον Γιάννο.

Σύμφωνα με το περιοδικό TV O’CLOCK και τη Σοφία Τσίρκα, ο Μιλτιάδης θα αποφασίσει να αποδώσει μόνος του δικαιοσύνη για τον θάνατο του Γιάννου και θα στήσει καρτέρι στον Δούκα, ο οποίος θα βρίσκεται μαζί με τον Κωνσταντή και τον Μελέτη, κρατώντας ένα όπλο. Ο Μιλτιάδης είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί για τον άδικο χαµό του Γιάννου και τον διασυρµό που υπέστη µετά θάνατον από τον Δούκα. Τυφλωµένος από τη δίψα για εκδίκηση, σηκώνει το όπλο, σηµαδεύει τον Δούκα και πυροβολεί.

Ο Μελέτης αντιδρά ενστικτωδώς και προκειµένου να σώσει τον Δούκα µπαίνει µπροστά µε αποτέλεσµα η σφαίρα να πετυχαίνει εκείνον. Μιλτιάδης, Δούκας και Κωνσταντής είναι σοκαρισµένοι. Ο πρώτος συνειδητοποιεί τι έκανε και λυγίζει από τις τύψεις. Οι επόµενες ώρες είναι δραµατικές.

Ο Μελέτης δίνει µάχη µε τον θάνατο, ενώ η οικογένεια των Σεβαστών είναι συντετριµµένη µε την πράξη του Μιλτιάδη. Ο τελευταίος οδηγείται στο κρατητήριο, η Βιολέτα βλέπει τα όνειρά τους να γκρεµίζονται, ενώ το χωριό βυθίζεται στη θλίψη. Ο Μιλτιάδης στο κρατητήριο περιµένει στωικά την τιµωρία του ύστερα από την πράξη του, ενώ η Ανέτ δεν µπορεί να πιστέψει την τραγωδία που βιώνει. Οι µέρες περνούν και ο Μιλτιάδης δεν αντέχει τον Γολγοθά που ανεβαίνει. Μάλιστα, οι τύψεις τον βασανίζουν και έχει ένα έντονο ξέσπασµα µέσα στη φυλακή. Κάνει, όµως, κακό στον εαυτό του µε αποτέλεσµα να οδηγείται στο αναρρωτήριο της φυλακής.


Και ενώ η δίκη της Ελένης βρίσκεται προς το τέλος της, η Μυρσίνη οργανώνει τη δική της εκδίκηση για τη φόνισσα του γιου της. Δίνει εντολή να σκοτώσουν την Ελένη. Παράλληλα, η Θεοδοσία συναντάει την τελευταία µία ηµέρα πριν από την απόφαση του δικαστηρίου και της ζητάει συγχώρεση, καθώς µετάνιωσε που την εκβίασε να παραδοθεί στην Αστυνοµία. Οι δύο γυναίκες έχουν µία πολύ συγκινητική σκηνή και συµφιλιώνονται.

Ένας άντρας επιχειρεί να σκοτώσει την Ελένη. Η Θεοδοσία, όµως, υπό το βάρος των τύψεων, καθώς εκείνη οδήγησε την Ελένη στη φυλακή, θυσιάζεται για την άλλοτε αντίζηλό της και πέφτει νεκρή στην προσπάθειά της να τη σώσει. Στο µεταξύ, ο Κυπραίος, αφού τακτοποιήσει τις εκκρεµότητές του, επιστρέφει στο σπίτι µε σκοπό να περάσει το τελευταίο βράδυ µε τον Νέστορα και την εποµένη να φύγει απ’ το ∆ιαφάνι. Μόνο που ο Νέστορας έχει άλλα σχέδια και οι δύο άντρες θα βρεθούν σε µία αναµέτρηση που θα έχει έναν µόνο νικητή. Και αυτός θα είναι ο Νέστορας, καθώς ο Κυπραίος θα καταλήξει νεκρός.

Read more