Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Τι θα συμβεί με την Ελένη, τον Λάμπρο και τη Θεοδοσία – Πότε θα αρχίσουν τα γυρίσματα [vid]
Οι εξελίξεις της σειράς ενδιαφέρουν μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού
ΣΕΙΡΕΣ

Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Τι θα συμβεί με την Ελένη, τον Λάμπρο και τη Θεοδοσία – Πότε θα αρχίσουν τα γυρίσματα [vid]

Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και ο Γιάννης Κουκουράκης μίλησαν για τις εξελίξεις στη σειρά και την πιθανή ημερομηνία έναρξης των γυρισμάτων.

Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Ελένη, Λάμπρος, Θεοδοσία… Τι θα συμβεί με το τρίγωνο της αμαρτίας στις Άγριες Μέλισσες; Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μίλησε σήμερα στην εκπομπή το Πρωινό.

«Έχουμε μια πληροφορία από την παραγωγή ότι θα φροντίσουν να έχουμε όλες τις συνθήκες για να επιστρέψουμε στα γυρίσματα. Με την Ελένη ο Λάμπρος ήταν και θα είναι πάντα ερωτευμένος. Είμαι προβληματισμένο με τη Θεοδοσία γιατί χάνεται. Έκανα ένα σημαντικό βήμα να είμαι μαζί της κι εκείνη εξαφανίζεται σαν μια πράξη εκδίκησης. Ισχύει πάντως ότι ο δάσκαλος θέλει το καλύτερο για την Θεοδοσία. Από τη στιγμή που θα καταλάβει ότι βρίσκει την ευτυχία κάπου αλλού, θα έχει μια πολύ αντρίκια και προχωρημένη για την εποχή του στάση», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

«Με την Ελένη όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά», ανέφερε ο ηθοποιός.

Από την άλλη ο ηθοποιός Γιάννης Κουκουράκης, ο τηλεοπτικός Κωνσταντής, μιλώντας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «Live Tonight», το βράδυ της Τετάρτης, είπε ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων τα γυρίσματα των «Άγριων Μελισσών» θα ξεκινήσουν πάλι το διάστημα μεταξύ 5 έως 15 Μαΐου.

«Σαφή εικόνα δεν έχουμε, αλλά αν όλα πάνε καλά, 5 με 15 Μαΐου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Αυτό έχουμε ακούσει από την παραγωγή, δεν είναι 100% επιβεβαιωμένο, αλλά έτσι φαίνεται. Δεν εξαρτάται από εμάς, το πάμε ανάλογα με τις εξελίξεις, ευχόμαστε να επανέλθουμε σύντομα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γιάννης ΚουκουράκηςΑποκάλυψε πότε ξεκινούν ξανά οι «Άγριες Μέλισσες»!

Gepostet von Flash.gr Life am Donnerstag, 23. April 2020

Read more