Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Οι τρεις αδελφές διασκορπισμένες και βασανισμένες – Δείτε τα τρέιλερ του β’ κύκλου [vid]
Καταιγιστικές εξελίξεις
ΣΕΙΡΕΣ

Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Οι τρεις αδελφές διασκορπισμένες και βασανισμένες – Δείτε τα τρέιλερ του β’ κύκλου [vid]

Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Η αγαπημένη σειρά, επιστρέφει.

Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Ο ΑΝΤ1 έδωσε στη δημοσιότητα τρία τρέιλερ με στιγμιότυπα από τον δεύτερο κύκλο.

Το comeback της δημοφιλούς σειράς ετοιμάζεται και οι 3 αδερφές της ιστορίας ταλαιπωρούνται.  Ο β’ κύκλος αναμένεται με μεγάλη αγωνία από χιλιάδες φανατικούς της σειράς. Έτσι, λοιπόν ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να ανεβάσει τρία πολύ σύντομα στιγμιότυπα από τον β’ κύκλο της σειράς. Κάθε teaser παρουσιάζει τη ζωή μια από τις αδερφές Σταμίρη, μετά τα όσα συνέβησαν στο φινάλε του πρώτου κύκλου.

Η Δρόσω αφήνει πίσω της το Διαφάνι, η Ασημίνα μοιάζει καταδικασμένη να μεγαλώσει το μωρό της αδερφής της και η Ελένη οδηγείται στη φυλακή.

Ασημίνα

«Αυτό ήταν που ήθελες Ασημίνα; Τώρα που το καταφέρατε πιστεύεις ότι αυτό ήταν το σωστό;» ακούγεται να λέει η Ελένη, σε μια αναστατωμένη Ασημίνα πάνω από την κούνια του μωρού. Ένα μωρό καρπό της παράνομης συνεύρεσης του άνδρα της με την Δρόση, ένα αγόρι που θα πάρει το όνομα Σέργιος, στη μνήμη του γιου των Σεβαστών που δολοφόνησαν οι τρεις αδερφές. Η συνέχεια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» προβλέπεται καταιγιστική.

Δρόσω

«Δεν αντέχω άλλο κλεισμένη εδώ μέσα, αφήστε με να φύγω και σας υπόσχομαι να μην κάνω καμία άλλη κουταμάρα. Πόσες άλλες να κάνω στη ζωή μου;», ακούγεται να λέει στο σύντομο τρέιλερ για τον Β’ κύκλο των «Άγριων Μελισσών» η Δρόσω. Αφού έδωσε το μωρό της στην αδερφή της, η μικρότερη αδερφή επιθυμεί να φύγει και να τα αφήσει όλα πίσω της. Στο βίντεο φαίνεται να αποχωρεί από το Διαφάνι, όπως έχει γίνει γνωστό άλλωστε από τις διάφορες διαρροές, κρατώντας μια βαλίτσα στο χέρι.

Ελένη

Καθώς η Θεοδοσία αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό των αδερφών Σταμίρη, η Ελένη βρίσκεται αντιμέτωπη με την οργή των Σεβαστών, αλλά και του χωριού και οδηγείται σιδηροδέσμια στη φυλακή. Το σύντομο teaser από τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» δείχνει την Ελένη να περπατά ανάμεσα σε ένα εξαγριωμένο πλήθος που την αποκαλεί φόνισσα, ενώ κάποιος (πιθανότατα ο Δούκας Σεβαστός) της δίνει ένα χαστούκι.

Read more