Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Οι ισορροπίες ανατρέπονται και μόνη λύση φαντάζει η αυτοκτονία [vid & pic]
Μελέτης και Ανετ βρίσκουν νέες ισορροπίες
ΣΕΙΡΕΣ

Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Οι ισορροπίες ανατρέπονται και μόνη λύση φαντάζει η αυτοκτονία [vid & pic]

Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Ο Μελέτης βρίσκεται σε απελπισία καθώς μαθαίνει με τον χειρότερο τρόπο ότι η η Ανέτ είναι μητέρα του.

Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Ένα νέο σπόιλερ σχετικά με τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, φέρνει τα πάνω κάτω.

Σύμφωνα με το MYtv, ο Μελέτης και η Πηνελόπη ετοιμάζονται να κλεφτούν και να αρχίσουν μια νέα ζωή μακριά από όλους και από όλα. Παράλληλα, η Ανέτ σχεδιάζει να επιστρέψει στο Παρίσι μαζί με τον Μελέτη κι εκεί να του αποκαλύψει ότι είναι γιος της. Έντρομη, όμως, αποκαλύπτει ότι ο Μελέτης και η Πηνελόπη το έχουν σκάσει μέσα στη νύχτα με ένα φορτηγό του Δούκα.

Ο Μελέτης που είναι ο γιος της Ανέτ, στις Άγριες Μέλισσες και ο ίδιος το αγνοεί μέχρι τώρα, σύντομα θα το μάθει με άσχημο τρόπο και θα οδηγηθεί σε απόγνωση.

Η Ανέτ ενημερώνει τον Δούκα ενώ το φορτηγό χαλάει στη διαδρομή και οι δύο νέοι συνεχίζουν με τα πόδια. Όταν τους εντοπίζουν, η Πηνελόπη αναγκάζεται να ακολουθήσει τον πατέρα της κι εκείνος διώχνει τον Μελέτη από το Διαφάνι. Έτσι, η Ανέτ αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Μελέτη την αλήθεια. Ο Μελέτης είναι σοκαρισμένος ακούγοντας ποια είναι η βιολογική του μητέρα, καθώς συνειδητοποιεί πως η Πηνελόπη είναι συγγενής του. Δεν μπορεί να το διαχειριστεί και επιχειρεί να δώσει τέλος στη ζωή του. Την ίδια στιγμή, η Πηνελόπη ζητά μπροστά σε όλους στις Άγριες Μέλισσες, διαζύγιο από τον Κλεομένη.

Read more