Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Ο Κυπραίος σοκάρει για άλλη μια φορά το Διαφάνι
Πρωταγωνιστής στις εξελίξεις
ΣΕΙΡΕΣ

Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Ο Κυπραίος σοκάρει για άλλη μια φορά το Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Περιμένοντας να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της σειράς μαθαίνουμε τις καταιγιστικές εξελίξεις.

Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Λίγο πριν επιστρέψουν οι συντελεστές στα πλατό για να συνεχίσουν τα γυρίσματα, τα spoilers είναι στο φόρτε τους. Ο Κυπραίος έχουμε δει ότι προσπαθεί να αντιμετωπίσει τους δαίμονές του βοηθώντας τόσο τον Νέστορα όσο και την Ελένη και να εξιλεωθεί για τις πράξεις του. Μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να ξεφύγει από την τιμωρία, τα πράγματα θα αλλάξουν ραγδαία, όμως, το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με το MYtv, ο Θωμάς αναγκάζεται να παραδεχτεί στον μοναχό Ματθαίο την εγκληματική του πράξη κατά του Σαράντη Γεωργαλά και ότι τον σκότωσε για να μην αποκαλύψει πως στον πόλεμο πρόδωσε τους Έλληνες και σκότωσε τον γιο του Νέστορα. Όμως, η ομολογία του θα πάρει μια απρόσμενη τροπή, καθώς ο Θωμάς δεν είναι ακόμα έτοιμος να πληρώσει για τις πράξεις του και να χάσει από τη ζωή του ό,τι πιο αληθινό έχει, την Ελένη. Για τον Κυπραίο, όμως, οι κίνδυνοι δεν τελειώνουν εδώ.

Ο Νέστορας βρίσκεται πολύ κοντά να μάθει τι συνέβη πραγματικά στον γιο του και είχε την κατάληξη αυτή στον πόλεμο. Ένα γράμμα που φτάνει για τον ταξίαρχο, ίσως περιέχει την απάντηση που ψάχνει για τον Κυπραίο και το ποιος πραγματικά είναι. Μέσα στον φάκελο βρίσκεται το σκίτσο ενός εκ των προδοτών της Κατοχής.

Ο Νέστορας είναι πολύ προβληματισμένος και αρχίζει να ψάχνει διεξοδικά, όταν οι χειρότεροι φόβοι του επιβεβαιώνονται. Όταν μαθαίνει ποιος είναι πραγματικά ο Θωμάς Κυπραίος, είναι αποφασισμένος να βάλει τέλος στα σχέδιά του και να τον κάνει να πληρώσει για όλα τα ψέματα που έχει πει αλλά και για όλες τις εγκληματικές του πράξεις.

Read more