Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο γυναικολόγος στο Διαφάνι μας αποκαλύπτει μυστικά της σειράς [pics]
Ο γυναικολόγος του Διαφανίου
ΣΕΙΡΕΣ

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο γυναικολόγος στο Διαφάνι μας αποκαλύπτει μυστικά της σειράς [pics]

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Δημήτρης Σαμόλης που υποδύεται τον γυναικολόγο στη σειρά, μπήκε στις Άγριες Μέλισσες και αναστάτωσε το Διαφάνι, αφού ερωτεύτηκε τη Θεοδοσία που είναι παντρεμένη με τον δάσκαλο του χωριού.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Δημήτρης Σαμόλης έδωσε συνέντευξη στο Enjoy της Κυριακάτικης Δημοκρατίας και αποκάλυψε πώς μπήκε στις Άγριες Μέλισσες και τι τον έχει δυσκολέψει περισσότερο στα γυρίσματα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός εξομολογήθηκε εν μέσω καραντίνας ότι βλέπει ξανά σε επανάληψη τις «Άγριες Μέλισσες»:

« Όταν ξεκίνησε η σειρά ήμουν φανατικός τηλεθεατής της. Μου άρεσε πολύ γιατί ήταν σειρά εποχής. Είχα ενθουσιαστεί και είχα πει από μέσα μου αυτό το σίριαλ θα γίνει επιτυχία. Μέσα μου έλεγα , μακάρι να με πάρουν ένα τηλέφωνο για να παίξω σ αυτήν την σειρά. Το παρακαλούσα. Όταν με πήραν τηλέφωνο είπα από μέσα μου να που η προσευχή μου εισακούστηκε. Έτσι ήρθε η στιγμή που μπήκα για γύρισμα ως ο σοβαρός επιστήμονας Αλέξανδρος Βασταρδής ο οποίος αν και παντρεμένος ερωτεύτηκε παράφορα την Θεοδοσία. Με την Χριστίνα δέσαμε πολύ ωραία και ως εικόνα ως ένα ταιριαστό ζευγάρι και αυτή η απιστία έχει συγχωρεθεί από το κοινό. Ο άνδρας αυτός έβγαλε την βέρα του όταν έκανε έρωτα με την Θεοδοσία. Δεν είμαι μέσα στο μυαλό της σεναριογράφου Μελίνας Τσαμπάνη αλλά πιστεύω ότι ο γιατρός είναι αληθινός και θα ζητήσει διαζύγιο από την γυναίκα του γιατί την Θεοδοσία δεν την θέλει απλώς αλλά την αγαπάει.

Τι σου αρέσει στον ήρωα σου στον γυναικολόγο Αλέξανδρο Βασταρδή;

Έχουμε ένα γιατρό το 1959 στην Λάρισα, που συνδυάζει την επιστήμη με την αρετή. Αν και βλέπει πιο μπροστά από την εποχή του , έχει γνώσεις, έχει ήθος. Και αυτό το βλέπουμε από την αρχή. Όταν τον επισκέπτεται η Δρόσω με τον Νικηφόρο για να κάνει έκτρωση η κοπέλα, αυτός τους λέει ότι δεν μπορεί να χαθεί έτσι μια ανθρώπινη ζωή , χρειάζεται μεγάλη σκέψη. Γιατί η ανθρώπινη ζωή είναι ιερή, θέλει σεβασμό και ευαισθησία. Τους μιλά στην ψυχή τους και τα λόγια του πιάνουν τόπο στο μυαλό της Δρόσως.

Πως αυτός ο ηθικός άνθρωπος, ερωτεύεται μια παντρεμένη γυναίκα;

Ο Βασταρδής είναι ένας πολύ καθώς πρέπει άνθρωπος αλλά κάνει την υπέρβαση του γιατί πολύ απλά είναι τρελά ερωτευμένος. Σπάει πρώτα απ όλα μια αρχή του. Μπλέκει ερωτικά με μια ασθενή του και μάλιστα παντρεμένη.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή στα γυρίσματα;

Σαφώς η ερωτική γιατί δεν ήξερα την Χριστίνα και η πρώτη σκηνή που γυρίσαμε ήταν αυτή πάνω στο γραφείο. Θυμάμαι μάλιστα πως κατά λάθος μπήκε στο γύρισμα ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και ο άνθρωπος έπαθε σοκ γιατί δεν ήξερε την εξέλιξη της ιστορίας και μάλιστα έδρασε ως Λάμπρος . Τον θυμάμαι να λέει με ύφος : «Τι γίνεται εδώ ρε παιδιά;». Ναι ο Λάμπρος και η Θεοδοσία έχουν πείσει ως ζευγάρι αλλά όχι ως αγαπημένο ζευγάρι. Υπάρχει μια αδελφική σχέση και όχι ερωτική αγάπη. Μια περίεργη σκηνή ήταν αυτή που η Θεοδοσία μαθαίνει ότι είμαι παντρεμένος και δεν της το έχω αποκαλύψει με αποτέλεσμα να με χαστουκίσει. Επειδή ήξερα ότι θα φάω χαστούκι έκλεινα τα μάτια πριν πέσει το χαστούκι. Γελάσαμε πολύ μέχρι να πιάσουμε την στιγμή.

Τι θα ήθελες για τον Βασταρδή και την Θεοδοσία;

Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό της η Μελίνα Τσαμπάνη αλλά εγώ θα ήθελα να χώριζε η Θεοδοσία τον Λάμπρο και ο Βασταρδής την σύζυγο του , να παντρευτούν και να κάνουν ένα παιδάκι. Και οι δυο ζουν σ ένα συμβιβασμένο γάμο. Ο Βασταρδής είναι σε διάσταση. Πιστεύω ότι θα πάρει τελικά διαζύγιο και θα πάει καθαρός και ωραίος στην Θεοδοσία.

Read more