Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Η Πηνελόπη και ο Μελέτης μας λένε τι θα γίνει με τους ρόλους τους στη συνέχεια της σειράς [vid]
Πως θα αντιδράσουν όταν μάθουν ότι είναι συγγενείς
ΣΕΙΡΕΣ

Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Η Πηνελόπη και ο Μελέτης μας λένε τι θα γίνει με τους ρόλους τους στη συνέχεια της σειράς [vid]

Άγριες Μέλισσες: Νέες αποκαλύψεις για το ζευγάρι που βρίσκεται εν μέσω των αποκαλύψεων για τη μεταξύ τους συγγένεια.

Άγριες Μέλισσες: Ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η Μαρία Πετεβή από τις Άγριες Μέλισσες, μίλησαν για την εξέλιξη των ρόλων τους.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο οποίος υποδύεται τον Μελέτη είπε: «Υποκριτικά ήταν οι πιο δύσκολες σκηνές μου με την κυρία Δανδουλάκη μέχρι τώρα. Όταν διάβασα το σενάριο ότι είμαι παιδί της, πάγωσα. Ήταν μια αληθινή σκηνή αυτή που είδατε. Το μάτι μου ήταν βομβαρδισμένο από όλον αυτό τον βομβαρδισμό πληροφοριών. Το μυστικό της συγγένειας η Πηνελόπη όταν γυρίσω θα το μάθει από εμένα. Είναι μια πολύ δύσκολη σκηνή που έχουμε γυρίσει ήδη»!

Η δε Μαρία Πετεβή, η οποία υποδύεται την Πηνελόπη, ανέφερε: «Η Πηνελόπη νομίζω ότι θα τρελαθεί όταν μάθει ότι ο Μελέτης είναι ξαδερφός της. Θα νιώσει ότι σκότωσε άνθρωπο, ότι είναι κάτι τόσο τραγικό αυτό που συνέβη. Χάνει τον κόσμο της. Έρχονται πολύ ωραίες και δυνατές σκηνές στις Άγριες Μέλισσες που δεν θα το πιστεύετε. Πήγαινα στο γύρισμα και γέμιζα σακούλες με χαρτομάντιλα και πήγαινα με πρησμένα μάτια στο σπίτι»!

Read more