Άγριες Μέλισσες spoiler: Η μεγάλη ανατροπή που θα δούμε στα νέα επεισόδια
Αγωνία για τις εξελίξεις
ΣΕΙΡΕΣ

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η μεγάλη ανατροπή που θα δούμε στα νέα επεισόδια

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ενώ εμείς εξακολουθούμε να βλέπουμε τις επαναλήψεις της σειράς, ετοιμάζονται οι εξελίξεις.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Οι συντελεστές της αγαπημένης δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών σταμάτησαν τα γυρίσματα της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Μας άφησαν όμως σε δυο πολύ κρίσιμα σημεία. Το ένα είναι ο συνεταιρισμός που κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα από τα ύπουλα σχέδια του Δούκα και το άλλο η σχέση του Νικηφόρου και της Ασημίνας, που βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί.

Τι θα συμβεί ανάμεσα σε Νικηφόρο και Ασημίνα;

Σύμφωνα με το MyTv και τη Σοφία Τσίρκα, η Ασημίνα βαθιά πληγωμένη από την προδοσία του συζύγου της και των αδερφών της, συνεχίζει να είναι απόμακρη και τους πληγώνει με κάθε ευκαιρία, την ίδια στιγμή που το σατανικό σχέδιο με τη Μυρσίνη έχει τεθεί σε εφαρμογή. Ο Νικηφόρος οπλίζεται με υπομονή και καθημερινά φροντίζει να της δείχνει πόσο πολύ την νοιάζεται και πόσο έχει μετανιώσει. Μάλιστα, της αποκαλύπτει ότι θα κάνει τα πάντα για να εμποδίσει τα σχέδια του πατέρα του για την απαλλοτρίωση.

Η Ασημίνα στηρίζει την απόφασή του και δέχεται να τον βοηθήσει. Αυτή η υπόθεση τους φέρνει πιο κοντά. Η Ασημίνα είναι, όμως, αποφασισμένη να προχωρήσει με το σχέδιο της ψεύτικης εγκυμοσύνης και να μην ακούσει κανέναν. Παρ’ όλα αυτά, βλέπει τις προσπάθειες που κάνει ο Νικηφόρος και τις αναγνωρίζει. Από τη μία θέλει να ακούσει την καρδιά της και να τον συγχωρήσει, από την άλλη, όμως, το αγκάθι της προδοσίας του δεν την αφήνει σε ησυχία.

Την κατάληξη θα τη δούμε στα νέα επεισόδια…

Read more